Ελλάδα

Απίστευτη βία στο 1ο ΕΠΑΛ Αθήνας – Συμμαθήτριές της έδειραν 16χρονη

23.11.2021 | 06:13 Eνσωμάτωση

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε επαγγελματικό λύκειο, όταν μία ομάδα έξι μαθητριών επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές σε μαθήτρια έξω από τις τουαλέτες τους σχολείου.

Νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε σε σχολείο των Αθηνών πριν από μερικές ημέρες στη περιοχή του Ζωγράφου. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η διαφωνία μεταξύ δύο συμμαθητριών για τη θέση τους στο θρανίο.

Μόλις χτύπησε το κουδούνι, η 16χρονη μαθήτρια βγήκε από την αίθουσα και κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες. Η συμμαθήτριά της την ακολούθησε, της πέταξε τον καφέ και άρχισε να της τραβά τα μαλλιά. Σύμφωνα με μαρτυρίες στο καβγά που ακολούθησε ενεπλάκησαν και άλλες κοπέλες.

Η ανήλικη αρχικά δεν αποκάλυψε σε κανένα τι είχε συμβεί. Όταν επέστρεψε σπίτι της διαμαρτυρήθηκε στη μητέρα της ότι έχει ζαλάδες και της είπε όλα όσα είχαν συμβεί μέσα στη σχολική μονάδα.

Ανησυχητική είναι η βία και η επιθετικότητα που επιδεικνύουν τα τελευταία χρόνια ανήλικοι εντός και εκτός σχολείων. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, από την αρχή του έτους μέχρι και τον Αύγουστο, 218 παιδιά χτυπήθηκαν από συμμορίες ανηλίκων και άλλα 211 έπεσαν θύματα ληστείας.

Η άτυχη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου και νοσηλεύτηκε. Τις επόμενες ημέρες κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της στο τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 23/11/2021