Χωρίς κατηγορία

Θανάσης Πάτρας – Δεν κάνω όνειρα ζω το «τώρα» – Η ζωή φέρνει ανατροπές

21.11.2021 | 18:16 Eνσωμάτωση

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη για την ζωή του αλλά και την επανεμφάνιση του στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ο Θανάσηςε Πάτρας μίλησε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη για την επανε

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω στη Φάρμα. Η γυναίκα μου με έπεισε, εγώ δεν ήμουν σίγουρος. Είχα μία καλή εικόνα στον κόσμο και με βοήθησε που πήγα εκεί. Όταν έχεις χτίσει κάτι καλό με τον κόσμο, σε αποδέχεται ακόμη περισσότερο», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Κάνουμε ένα restart φέτος με την Ελεονώρα Μελετη στο MEGA, είμαι ενθουσιασμένος  γι’ αυτό το νέο βήμα», πρόσθεσε.

«Μεγάλωσα σε μία κωμόπολη της Καρδίτσας, τους Σοφάδες. Είχα πολύ όμορφα παιδικά χρόνια και ευτυχισμένα, αλλά δεν είχαμε σχέση με φάρμες και τέτοιες ασχολίες, ο πατέρας μου ήταν δάσκαλος. Αφού τελείωσα το σχολείο, η ιδιωτική τηλεόραση μου άρεσε και τότε έκανε και την εμφάνισή της στην Ελλάδα, και πήγα σε σχολή δημοσιογραφίας», είπε για τα πρώτα του δημοσιογραφικά βήματα.

«Το να κάνεις ταξιδιωτική εκπομπή είναι πολύ δύσκολο πράγμα, ανοίγει το μάτι σου. Είναι κουραστικό, δεν είναι όπως φαίνεται στην τηλεόραση», αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής.

Για το μέλλον

«Δεν έκανα ποτέ όνειρα, και με όλα αυτά που έχουν γίνει, με τον κορωνοϊό, τα μνημόνια, όλα αυτά μου έδειξαν ότι πρέπει να ζει κανείς το τώρα. Κάνω αυτό που μου αρέσει, έχω μία όμορφη οικογένεια, αγαπώ πολύ την γυναίκα μου και το παιδί μου», ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας.

Videos & Απoσπάσματα από Fishy - 21/11/2021