Ελλάδα

Τροχαίο στη Λαμία – «Κλειδί» το τρίτο ΙΧ για την οικογένεια που ξεκληρίστηκε στην άσφαλτο

18.11.2021 | 18:22 Eνσωμάτωση

Οι εικόνες από το τόπο του τροχαίου είναι φρικτές… Το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης οικογένειας έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Εκτός από τον 17χρονο γιο που επέζησε του δυστυχήματος, πλέον και ο οδηγός του βυτιοφόρου με το οποίο συγκρούστηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας, ισχυρίζεται ότι το τροχαίο προκάλεσε τρίτο όχημα.

«Tους είδα… ναι… δεν ξέρω αυτή η εικόνα δεν μπορεί, ούτε περιγράφεται ούτε αντέχεται, δεν ξέρω. Χάσαμε τρεις, όχι έναν ούτε δύο, τρεις χάσαμε».

Είναι ο αδελφός της μητέρας του… Ο άνθρωπος που κλήθηκε να αναγνωρίσει τις σορούς της αδελφής του, του γαμπρού του και της 22χρονης ανιψιάς του. Τα τρία από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στην άσφαλτο, στο δρόμο από Ξυνιάδα για Κορομηλιά στην Φθιώτιδα.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου άλλαξε την κατάθεσή του

Οι εικόνες από το τόπο του τροχαίου είναι φρικτές… Το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης οικογένειας έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Εκτός από τον 17χρονο γιο που επέζησε του δυστυχήματος, πλέον και ο οδηγός του βυτιοφόρου με το οποίο συγκρούστηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας, ισχυρίζεται ότι το τροχαίο προκάλεσε τρίτο όχημα.

«Στην αρχή είχε πει ότι είχε γλιστρήσει και τώρα έχει αλλάξει κατάθεση πάλι και ότι έχει εμπλακεί και τρίτο αμάξι. Το έχει παραδεχτεί τώρα δηλαδή. Τώρα ψάχνουμε ποιο αμάξι δημιούργησε, προκάλεσε την ζημιά αυτή και προσπαθούμε μήπως κάποιος που ήταν πίσω, μπροστά εκείνη την ώρα. Ώστε να βρεθεί κάποιος αν έχει δει τίποτα να μας ενημερώσει, να πάρει την αστυνομία ή εμάς», δήλωσε ο αδερφός του άτυχου οδηγού.

Για τον θείο 17χρονου, το μόνο που έχει απομείνει τώρα είναι αυτοί που έμειναν πίσω να μάθουν την αλήθεια… τι πραγματικά έγινε, τι προκάλεσε τόση δυστυχία.

«Το παιδί δεν είναι και σίγουρος αν του χτύπησε κάποιος από προσπάθεια να τους προσπεράσει ή κάποιος προσπάθησε να προσπεράσει το φορτηγό και προκάλεσε αυτό. Είχα μια άλλη πληροφορία από κάποιον που ήταν εκεί κοντά, που ήταν πίσω από το συμβάν, δεν είχε δει το συμβάν απλώς είχε δει ένα φορτηγάκι , να κάνει προσπέραση με τρελή ταχύτητα να τους προσπερνάει αυτός και αυτοί μετά από κάποια μέτρα είδαν το κακό που είχε γίνει μπροστά», πρόσθεσε ο αδερφός του θύματος.

Στη σκέψη και μόνο ότι μπορεί κάποιος να προκάλεσε το τροχαίο και ύστερα να εγκατέλειψε αβοήθητα τα θύματά του, η οργή ξεχειλίζει.

«Απλώς να λάμψει αυτή η αλήθεια ότι είναι κρίμα να ζήσει τρεις ζωές, να παρατάει και να φύγει. Είναι κρίμα, είναι το παιδί στη μέση, έχει μείνει, είναι, σοκ έχει πάθει. Από θαύμα ζει. Με τόσα χτυπήματα έχει σπασμένα χέρια πόδια, χτυπημένο κεφάλι, κομμάτια είναι το παιδί ψυχολογικά. Πέρα από αυτά όλα τουλάχιστον σταματάς δίνεις ζωή, θα ειδοποιείς, τα δευτερόλεπτα μετράνε, για την κάθε ζωή. Ίσως να είχαν προλάβει την αδερφή μου. Να βρεθεί κάτι», κατέληξε εμφανώς συντετριμμένος.

Πλέον, όλη η προσοχή έχει στραφεί στον 17χρονο που κατάφερε να βγει ζωντανός μέσα από τις λαμαρίνες και να λάβει όση βοήθεια χρειαστεί ώστε να βρει το κουράγιο να διαχειριστεί αυτήν την ανείπωτη τραγωδία…

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 18/11/2021