Ελλάδα

Νίκαια – Βίντεο ντοκουμέντο με την εν ψυχρώ δολοφονία του 37χρονου σε βενζινάδικο

18.11.2021 | 20:11 Eνσωμάτωση

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στρέφονται στην αλβανική μαφία και στο χρέος που φαίνεται πως είχε το θύμα σε εμπόρους κοκαΐνης.

Μόλις τρία δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για τους πληρωμένους δολοφόνους του ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Νίκαια για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 37χρονου.

Τον πυροβόλησαν από το πίσω κάθισμα

Οι δράστες έφτασαν στο βενζινάδικο στη λεωφόρο Θηβών λίγο μετα τις 21.00. Βρίσκονται μέσα σε ένα σκούρο όχημα το οποίο έχει κλαπεί από τα νότια προάστια.

Το θύμα αρχικά κοιτά το όχημα αλλά στη συνέχεια γυρνάει προς την αντίθετη πλευρά. Οι εκτελεστές έχουν καταφέρει να τον αιφνιδιάσουν πλήρως. Ο πιστολέρο βρίσκεται στο πίσω κάθισμα.

Πριν ακινητοποιηθεί το όχημα και πριν κατεβεί εντελώς το παράθυρο χωρίς να χάσει χρόνο ο εκτελεστής αρχίζει και πυροβολεί με πιστόλι τον 37χρονο, το όπλο δείγμα του επαγγελματισμού των δραστών έχει σιγαστήρα.

Ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, δέχεται τη μία σφαίρα πίσω από την άλλη και σωριάζεται στο έδαφος.

Του έδωσαν χαριστική βολή

Ο εκτελεστής πάρα το γεγονός ότι το θύμα έχει πέσει κάτω δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Βγαίνει σχεδόν ολόκληρος από το παράθυρο για να ολοκληρώσει το συμβόλαιο θανάτου.

Φορά κουκούλα για να καλύπτει το πρόσωπο του και κρατώντας το όπλο σταθερά με δυο χέρια δίνει την χαριστική βολή στον 37χρονο.

Ο οδηγός πατά γκάζι βγαίνει στη Θηβών και μερικά χιλιόμετρα μακριά εγκαταλείπει το όχημα βάζοντας του φωτιά.

Η αλβανική μαφία πίσω από τη δολοφονία

Πληροφορίες από την Αλβανία αναφέρουν πως το θύμα φέρεται να χρωστούσε περισσότερες από 200.000 ευρώ σε ναρκεμπορους κοκαΐνης της γειτονικής χώρας.

Οι ίδιες πήγες αναφέρουν στο MEGA πως πάρα τις προειδοποιήσεις στον 37χρονο ώστε να τακτοποιήσει τις οφειλές τους εκείνος δεν το έκανε με το καρτέλ κοκαΐνης να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους ότι δεν συγχωρει τους κακοπληρωτές και πως όσοι δεν είναι συνεπείς θα πληρώσουν με την ιδιά τους την ζωή.

Ο τρόπος δράσης των εκτελεστών του 37χρονου έχει πολλά κοινά σημεία με δολοφονία που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στα Τίρανα.

Οι Αρχές θεωρούν πως πίσω από το συμβόλαιο θανάτου βρίσκεται μια ομάδα δολοφονών που δρα για λογαριασμό των ναρκέμπορων της Αλβανίας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 18/11/2021