Καιρός

Ήπιος καιρός με τοπικές βροχές – Η πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου

14.11.2021 | 20:58 Eνσωμάτωση

Γενικά θα είναι ήπιος ο καιρός τις υπόλοιπες ημέρες, δεν θα λείψουν όμως και οι τοπικές βροχές κατά περιόδους για αύριο Δευτέρα.

Θα σημειωθούν τοπικές βροχές έως μέτριας έντασης στα ανοιχτά προς την Αδριατική ίσως σημειωθούν κάποιες σποραδικές καταιγίδες που πρόσκαιρα θα επηρεάσουν και τις περιοχές των Επτανήσων.

Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας με εξαίρεση την Εύβοια και τις Σποράδες που θα σημειωθούν τοπικές βροχές, και στις πεδινές περιοχές στα υπόλοιπα τμήματα της βόρειας της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας κυρίως στις πιο ορεινές περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις ή και μπόρες, στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Η  θερμοκρασία στους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, έως 16 με 20 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά.  Ηπειρώτικα από 20 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα. Στους 19 – 23 στις νότιες πλευρές ενώ στις νοτιοανατολικές νησιωτικές περιοχές της χώρας βοριάδες θα πνέουν στο Αιγαίο εντάσεως 5-6 μποφόρ.

Για την Αττική προβλέπονται  λίγες τοπικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια η θερμοκρασία από τους 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Άνεμοι βοριάδες από 3 έως 5 μποφόρ.

Για τη Θεσσαλονίκη, περίπου το ίδιο σκηνικό του καιρού, η θερμοκρασία από τους 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου, τοπικές νεφώσεις τοπικές βροχές στα γύρω ορεινά τμήματα, άνεμοι στον Θερμαϊκό από 3 έως 5 μποφόρ.

Videos & Απoσπάσματα από Δελτίο Καιρού - 14/11/2021