Ελλάδα

Δικηγόρος τραυματία οφθαλμίατρου – Η κατηγορούμενη παραβίαζε συνεχώς τα ασφαλιστικά μέτρα – Είχε εμμονές

12.11.2021 | 17:19 Eνσωμάτωση

Ο δικηγόρος του τραυματία γιατρού που πυροβολήθηκε από την πρώην εικαστικό στο Χαλάνδρι, Αλέξανδρος Αλέξανδράκης, μίλησε ζωντανά στο LIVE NEWS, για την κατάσταση της υγείας του οφθαλμίατρου, υπογραμμίζοντας πως η κατηγορούμενη ήταν ένα διαταραγμένο άτομο που συνεχώς παραβίαζε τα ασφαλιστικά μέτρα.

Ο δικηγόρος του τραυματία γιατρού που πυροβολήθηκε από την πρώην εικαστικό στο Χαλάνδρι, Αλέξανδρος Αλέξανδράκης, ανέφερε πως ο άτυχος γιατρός είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο οι σφαίρες έχουν δημιουργήσει ζημιά.

«Έχω χαρακτηρίσει την σχέση τους κόλαση, έτσι όπως την έχω βιώσει εδώ και 13 χρόνια. Πρόκειται για ένα σατανικό άτομο, είχε εμμονές, φαντασιώσεις, ζούσε με ψευδαισθήσεις. Ο γιατρός αναγνώρισε το σφλάμα του και από δω και πέρα ήταν υπέρυθυνος για το παιδί του. Πήρε την επιμέλειά του, δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο», δήλωσε αρχικά.

«Είχαμε πάρει δικαστική απόφαση για αφαλιστικά μέτρα, αυτή η γυναίκα δεν έπρεπε να τον πλησιάζει στα 100μέτρα. Αυτό το άτομο δεν καταλάβαινε τίποτα, έκανε τα πάντα για να εξυπηρετήσει τα συμφεροντα της», τόνισε ο κ. Αλεξανδράκης.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 12/11/2021