Αθλητικά

ΕΠΟ – Αντιδράσεις για τον τρόπο λειτουργίας της – Εξώδικα & γκρίνια

09.11.2021 | 20:58 Eνσωμάτωση

Αυξάνονται οι αντιδράσεις στους κόλπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον τρόπο λειτουργίας της και πολλά στελέχη στέλνουν εξώδικα για το νέο οργανόγραμμα της ΕΠΟ.

«Καζάνι που βράζει» η ΕΠΟ, με μια σειρά από στελέχη της να ακολουθούν τη δικαστική οδό μετά τις αποφάσεις της διοίκησης Δημητρίου για το νέο οργανόγραμμα.

Χαρακτηριστική η υπόθεση του Γιώργου Δημητρίου, του άλλοτε Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Αδειοδοτήσεων που δεν έκανε τα πάντα για να δικαιολογήσει την υπόθεση της παράνομης αδειοδότησης των 10 ομάδων της Super League 2, όπως αποφάσισε το Διαιτητικό δικαστήριο και υποβιβάστηκε σε απλό υπάλληλο. Ο Γιώργος Δημητρίου απέστειλε εξώδικο αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Σας δηλώνω ρητά την αντίθεσή μου προς την σε βάρος μου μεταβολή των όρων εργασίας μου, η οποία προκαλεί την υπηρεσιακή μου υποβάθμιση, την προσβολή της προσωπικότητάς μου και την ηθική μου βλάβη, επιπλέον δε είναι παράνομη και καταχρηστική, ενδεικτικά για τους λόγους που περιγράφονται ανωτέρω και για άλλους που εν καιρώ επιφυλάσσομαι να προσθέσω».

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και η Ντέπυ Κοξέογλου, στέλεχος της ΕΠΟ από το 1990, που υποβιβάστηκε από την θέση της Διευθύντριας σε προγράμματα από την FIFA και την UEFA σε υπάλληλο στο Τμήμα Marketing.

«Η παράνομη, αντισυμβατική και σε κάθε περίπτωση άκρως καταχρηστική αυτή ενέργειά σας -την οποία ουδόλως αποδέχομαι- έγινε για λόγους εκδίκησης προς το πρόσωπό μου, δεν έγινε με αξιοκρατικά κριτήρια, έγινε με σκοπό την ηθική μου εξόντωση και απαξίωση».

Όλα αυτά υπό την ανοχή της Κυβέρνησης και των συνομοσπονδιών που ακόμη περιμένουν την εναρμόνιση με την ολιστική μελέτη.

Με την αυριανή Εκτελεστική Επιτροπή να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς όλα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ έχουν έως τώρα την ανοχή και του ίδιου του ποδοσφαίρου που πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όχι μόνο δεν αντιδρά, αλλά είναι πλέον συμβιβασμένο με την κατάσταση.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 09/11/2021