Χωρίς κατηγορία

Ενώπιον του ανακριτή ο 33χρονος προπονητής τένις με την κατηγορία αποπλάνησης ανήλικων

09.11.2021 | 13:10 Eνσωμάτωση

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγείται σήμερα προκειμένου να απολογηθεί ο 35χρονος προπονητής τένις μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από δύο ανήλικες αθλήτριες του, τις οποίες κατηγορείται ότι αποπλάνησε.

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 33χρονος προπονητής τένις, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δυο ανήλικων αθλητριών του, το 2015 και το 2020 όταν ήταν 14 και 15 ετών αντίστοιχα.

Την Παρασκευή σχηματίστηκε η δικογραφία για τον προπονητή, ο οποίος συνελήφθη.

Ο άνδρας που διδάσκει σε ακαδημία τένις στα δυτικά προάστια, έρχεται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες κορίτσια.

Τους τελευταίους δύο μήνες, ωστόσο, είχε μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών καθώς μια 16χρονη και μια 20χρονη πλέον κατέθεσαν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έζησαν δίπλα του.

Μάλιστα, ο 33χρονος, φέρεται να ασελγούσε για περισσότερο από πέντε χρόνια, σε μία από τις δύο κοπέλες που τον κατήγγειλαν – μαζί με τους γονείς τους – στην Ασφάλεια Αττικής.

Πρόκειται για μία κοπέλα περίπου 20 ετών σήμερα, την οποία φέρεται ότι  είχε προσεγγίσει από την τρυφερή ηλικία των 13,5 ετών, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής της.

Ο προπονητής φέρεται εξάλλου να ταξίδευε με τις ανήλικες στη Βουλγαρία και στα Σκόπια για να λάβουν μέρος σε διεθνή τουρνουά τένις. Πήγαινε μαζί με τις αθλήτριες για μέρες στα Βαλκάνια και περνούσε μαζί τους πολλές ώρες και εκεί κατηγορείται ότι τις αποπλανούσε.

Παράλληλα, γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν κι άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματα του ίδιου άνδρα, ο οποίος -εκτός από τις προπονήσεις- είχε αναλάβει και τη συνοδεία ανήλικων αθλητών στο εξωτερικό, με αφορμή τη συμμετοχή τους σε τουρνουά.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, σήμερα ανακριτής και εισαγγελέας, θα αποφασίσουν την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 09/11/2021