Αθλητικά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το πριμ στην εθνική ομάδα πόλο

08.11.2021 | 00:47 Eνσωμάτωση

Η Εθνική ομάδα πόλο έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες με την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε στον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες την επιταγή με το πριμ που είχε ανακοινώσει τον περασμένο Αύγουστο.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του και τους παρέδωσε επιταγή 100.000 ευρώ, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα άλλα 100.000 ευρώ από τα 200.000 που είχε ανακοινώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δοθούν απευθείας στους πυρόπληκτους, όπως επιθυμούν ο Βλάχος και οι διεθνείς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε συγχαρητήρια στους διεθνείς για την μεγάλη τους επιτυχία και ζήτησε να συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς.

Δεν έκρυψε μάλιστα το ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο που έχει με το τμήμα πόλο του Ολυμπιακού, καθώς ο πατέρας του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης Μαρινάκης, είχε προσφέρει πολλά και σε αυτό το τμήμα του συλλόγου, καθώς ήταν έφορος της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού.

Videos & Απoσπάσματα από Super Μπάλα Live - 08/11/2021