Ελλάδα

Οργή για τις φτηνές εξηγήσεις του 54χρονου συζυγοκτόνου- «Θόλωσα γιατί με έβρισε»

05.11.2021 | 17:35 Eνσωμάτωση

Το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Live News με τις σκηνές φρίκης από το στυγερό έγκλημα στην Κρήτη, εξακολουθεί να συγκλονίζει. Ένα 24ωρο μετά ο δράστης της γυναικοκτονίας ετοιμάζει με τη δικηγόρο που τον εκπροσωπεί την υπερασπιστική του γραμμή tις εξηγήσεις για τη δολοφονία που διέπραξε και πάγωσε ολόκληρη τη χώρα.

Η δικηγόρος του 54χρονου μας λέει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της, αλλά όπως τονίζει θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της Στο πλευρό ενός ανθρώπου, που κυνήγησε και σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του, με 16 μαχαιριές.

Ο καθ’ ομολογία δράστης έχει ήδη μιλήσει με τα παιδιά του, που προσπαθούν να βρουν δυνάμεις για να σταθούν στα πόδια τους.

Στο βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε τον 54χρονο να κυνηγάει την 48χρονη και μετά τη δολοφονία, με το αιματοβαμμένο μαχαίρι στα χέρια, να προσπαθεί να απομακρυνθεί.

Η δικηγόρος του 54χρονου υποστηρίζει πως ο πελάτης της θόλωσε, όταν η άτυχη Νεκταρία τον έβρισε με το που τον είδε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Ιεράπετρας.

Το μαχαίρι του φονικού όπως μας λέει η δικηγόρος, το είχε πάντα στο μηχανάκι και δεν το πήρε για να σκοτώσει. Ο 54χρονος θα προσπαθήσει να πείσει πως έβαψε τα χέρια του με αίμα εν βρασμώ ψυχής.

Όλα αυτά την ώρα που τα βλέμματα πέφτουν στα 4 παιδιά της αδικοχαμένης Νεκταρίας που παραμένουν σε κατάσταση σοκ. Με την τοπική κοινωνία να προσπαθεί να τα στηρίξει σε αυτή την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής τους.

«Έχει επικοινωνία σίγουρα με το μεγαλύτερο γιο του, δεν ξέρω αν έχει επικοινωνία με τα άλλα παιδιά», δήλωσε η δικηγόρος του 54χρονου συζυγοκτόνου Πάολα Κοκαλάκη στο LIVE NEWS για τις σχέσεις με τα παιδιά του.

«Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Νεκταρία απουσίαζε από το σπίτι και δεν τους επισκεπτόταν συχνά», πρόσθεσε.

«Δεν τη δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη δολοφονία», συμπλήρωσε η δικηγόρος.

«Είδα ένα απολύτως σοκαρισμένο άνθρωπο δεν μπορώ να κρίνω πως ήταν πριν. Με βάση τα όσα είσαι στη δικογραφία δεν υπήρχε εις βάρος του καμία καταγγελία», διευκρίνισε.

«Φυσικά και σοκαρίστηκα, άλλα πολύ γρήγορα σκέφτηκα πως πρέπει να κάνω τη δουλειά μου», δήλωσε για το ρόλο της σε αυτή την υπόθεση.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 05/11/2021