Ελλάδα

Νάουσα – Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε μίνι μάρκετ – Οι κινήσεις του ληστή – φάντασμα

05.11.2021 | 17:37 Eνσωμάτωση

Η κάμερα ασφαλείας του μίνι μάρκετ καταγράφει το χτύπημα και δίνει απαντήσεις στον ιδιοκτήτη για τις εικόνες που αντίκρισε την επόμενη μέρα, όταν μπήκε στην επιχείρηση.

Είναι η έφοδος νεαρού κουκουλοφόρου, που παρέμεινε μέσα μόλις 20 δευτερόλεπτα και έφυγε με το συρτάρι της ταμειακής στα χέρια.

Το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το LIVE NEWS πλαισιώνει τη μαρτυρία του επιχειρηματία στη Νάουσα, που περιμένει από την αστυνομία τη σύλληψη του νεαρού.

«Η γειτονιά μας ειδοποίησε και ήρθα εδώ και ειδοποίησα την αστυνομία».

Όλα ξεκινούν λίγο μετά τις 02.00 τη νύχτα της 27ης Οκτωβρίου. Ο δράστης σκαλίζει την πόρτα της εισόδου και καταφέρνει να την παραβιάσει.

Στα επόμενα 20 δευτερόλεπτα που παραμένει μέσα, φαίνεται να ψάχνει για χρήματα με γρήγορες κινήσεις. Σηκώνει στα χέρια την ταμειακή και προσπαθεί να την ανοίξει.

Την τραβάει, ρίχνει κάτω το POS και τελικά φεύγει με αυτό που ήθελε, με γρήγορα βήματα.

«Ήταν διαβασμένος ο δράστης, ήξερε το κατάστημα», λέει ο επιχειρηματίας.

Μέσα στην ταμειακή υπήρχαν 40 με 50 ευρώ σε κέρματα.

«Η ζημιά έγινε στην πόρτα αλλά ειναι το ψυχοφθόρο, να τρέχεις μεσάνυχτα, ο φόβος να μην ξέρεις τι θα συναντήσεις, είναι όλα μαζί».

Η διάρρηξη στο μίνι μάρκετ ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από άλλες το τελευταίο διάστημα στη Νάουσα, με την έξαρση της εγκληματικότητας στην

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, με την ανάλυση της εικόνας να θεωρείται κλειδί για τον εντοπισμό του δράστη, που παραμένει ασύλληπτος.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 05/11/2021