Αθλητικά

ΟΠΑΠ & ΠΑΕ ΟΦΗ – Συνεργασία για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων στο Αρκαλοχώρι

04.11.2021 | 21:02 Eνσωμάτωση

Η ΟΠΑΠ ΑΕ και ο ΟΦΗ ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας, που θα αφορά χορηγικό πρόγραμμα στην ομάδα της Κρήτης. Επίσης οι δύο πλευρές, αναλαμβάνουν δράσεις από κοινού για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων στο Αρκαλοχώρι.

Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 παρουσίασαν τη χορηγική συνεργασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, σε ειδική εκδήλωση, στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Ο Μηνάς Λυσάνδρου, διευθύνων Σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ, δήλωσε: «Η ανακοίνωση της χορηγικής συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ αποτελεί το θεμέλιο λίθο τόσο της αναβάθμισης του συνόλου του χορηγικού μας προγράμματος όσο και της ενίσχυσης της στρατηγικής μας προτεραιότητας για όμορφες δράσεις στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ».

Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, το εταιρικό brand του ΟΠΑΠ προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση και στο γήπεδο του ΟΦΗ, ενώ παράλληλα διοργανώνονται δράσεις που εστιάζουν στη διασκέδαση των φιλάθλων της ομάδας, αλλά και των μικρών φίλων του αθλητισμού.

Ο Γιάννης Ρόκκας, διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ, ανέφερε πως «φέτος που οι φίλαθλοι έχουν επιστρέψει στα γήπεδα, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία τους, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής μας».

ΟΠΑΠ και ΟΦΗ δίνουν έμφαση στην από κοινού υλοποίηση πρωτοβουλιών για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης. Ο ΟΠΑΠ και οι συνεργάτες του δικτύου του θα παραδώσουν άμεσα είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής στους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου, που επλήγησαν από τους πρόσφατους μεγάλους σεισμούς.

Ο Οδυσσέας Χριστοφόρου, αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, είπε μεταξύ άλλων: «Μαζί στεκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας του Ηρακλείου με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις δράσεις που αναλάβαμε από κοινού για τη στήριξη των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τους σεισμούς».

ΟΠΑΠ και ΟΦΗ συνεργάζονται για τη διοργάνωση φιλικού αγώνα, μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού Λευκωσίας, στις 12 Νοεμβρίου, με τα έσοδα να διατίθενται για τη στήριξη των σεισμόπληκτων.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 04/11/2021