Αθλητικά

Το σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου στη SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE

01.11.2021 | 03:07 Eνσωμάτωση

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε για τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και τα παράπονα για τη διαιτησία.

«Βαθμοθηρία κάνουν όλοι. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν βάλει στη λογική να κάνει βαθμοθηρία, ενώ μπορεί να παίξει καλύτερα και περισσότερο από τους άλλους. Τον έχουν φέρει σε ένα σημείο να σκέφτεται περισσότερο πώς θα κερδίσει και λιγότερο πώς θα παίξει» ανέφερε ο Αντώνης Καρπετόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι «αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα είδος ενθουσιασμού που θα του είναι χρήσιμο για τη συνέχεια».

«Παίζει μόνο για να κερδίζει και δεν λύνεται επιθετικά» συμπλήρωσε ο έμπειρος δημοσιογράφος, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός προτάσει το αποτέλεσμα από το παιχνίδι του. «Και αυτό το γεγονός ξεκινάει μια συζήτηση για το αν αξιοποιούνται οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. Συζήτηση που δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μην υπάρχει» πρόσθεσε.

Για το θέμα της διαιτησίας ο Αντώνης Καρπετόπουλος ανέφερε ότι συμβαίνουν τρομερά πράγματα, φέρνοντας ως παράδειγμα την καθυστέρηση του Φωτιά στην υπόδειξη του πέναλτι κατά του Παναιτωλικού, ενώ αναρωτήθηκε για ποιο λόγο ο Κλάτενμπεργκ έβαλε ξένο διαιτητή στο VAR.

«Τον Κλάτενμπεργκ τον θεωρώ σημαντικό. Θεωρώ ότι θα ήταν χειρότερη η διαιτησία χωρίς αυτόν. Αλλά υπάρχουν τρομερά μυστήρια» κατέληξε ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Videos & Απoσπάσματα από Super Μπάλα Live - 01/11/2021