Ελλάδα

Ιεράπετρα – Αποκαλύψεις για τον 54χρονο γυναικοκτόνο – Την Τρίτη η απολογία του

01.11.2021 | 06:20 Eνσωμάτωση

Εχθές το πρωί κάτω υπό άκρα μυστικότητα ο 54χρονος γυναικοκτόνος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο στο αστυνομικό τμήμα. Θα κρατηθεί μέχρι την Τρίτη, όπου και οδηγηθεί στον εισαγγελέα στη Νεάπολη για να απολογηθεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σε κλίμα βαθιά οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 48χρονης Νεκταρίας  στο χωριό Αμπελούζος στη Μεσσαρά, τον τόπο καταγωγής της. Όλο το χωριό, οι συγγενείς και οι φίλοι της ήταν εκεί και τη συντρόφευσαν στο τελευταίο της ταξίδι.

Το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι για τον 54χρονο ήταν ότι η Νεκταρία αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της. Το τι όπλισε το χέρι του ωστόσο θα το αποκαλύψει ο ίδιος στην απολογία του.

Σε αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που έχει το MEGA στην διάθεσή του, αποτυπώνονται οι κινήσεις του δράστη της νέας γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα. Το βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει τον τρόπο που κινήθηκε ο δράστης 5 λεπτά πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία για το φριχτό έγκλημα.

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας ο δράστης φαίνεται να κατευθύνεται προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που εργαζόταν η 48χρονη. Με την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια. Παρόλα αυτά ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος που θα βρισκόταν η 48χρονη εκείνη τη χρονική στιγμή και άρα το είχε σχεδιάσει με ακρίβεια.

Απειλούσε από καιρό να τη σκοτώσει

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για όσα προηγήθηκαν της νέας γυναικοκτονίας που έγινε στην Ιεράπετρα, καθώς, μετά την παράδοση του 54χρονου δράστη, αποκαλύφθηκε ότι είχε νοσηλευτεί λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, ενώ η άτυχη Νεκταρία είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι κινδυνεύει.

Μάλιστα την αντίδρασή της στην επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου της, η 48χρονη γυναίκα την κατέγραφε και στις αναρτήσεις της στο Facebook, όπου είχε γράψει τις τελευταίες ημέρες: «Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!» και «Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου».

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 01/11/2021