Αθλητικά

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το XTERRA Greece στη Βουλιαγμένη

31.10.2021 | 13:43 Eνσωμάτωση

Nα αλλάξουμε κλίμα. Μερικοί από τους κορυφαίους αθλητές όλου του κόσμου ήρθαν στην Βουλιαγμένη και συμμετείχαν στον αγώνα Χterra Greece, που κέρδισε τις εντυπώσεις. Κορυφαία στιγμή, η πρώτη θέση του 18χρονου Παναγιώτη Μπιτάδου στην κατηγορία των ελίτ αθλητών.

Αθλητές από όλο τον κόσμο έβαλα τα σκουφάκια τους…ετοιμάστηκαν… και μόλις ακούστηκε η κόρνα

Έπεσαν στην θάλασσα…

To Xterra Greece μετά από 18 μήνες αναγκαστικής απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού επέστρεψε στη Βουλιαγμένη ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Εκατοντάδες κορυφαίοι και ερασιτέχνες αθλητές από την Ελλάδα και όλο τον πλανήτη έδωσαν το παρόν στον κορυφαίο διεθνή αγώνα Off Road Τριάθλου, με τους θεατές να παρακολουθούν γεμάτοι ενθουσιασμό τις προσπάθειες τους στη κολύμβηση, την ορεινή ποδηλασία και το τρέξιμο στο βουνό.

Ο 18χρονος Παναγιώτης Μπιτάδος έγινε ο πρώτος Έλληνας τριαθλητής που κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία των elite αθλητών, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Χαβάης.

«Δεν ξέρω έκανα ένα τρομερό αγώνα, το ευχαριστήθηκα», δήλωσε ο Παναγιώτης Μπιτάδος.

Το εισιτήριο για τους τελικούς της Χαβάης εξασφάλισαν και οι Κώστας Μουρίκης και Λένα Καραβάνη.

Η διήμερη αθλητική γιορτή ήταν γεμάτη από παράλληλες δράσεις για τα παιδιά και την οικογένεια, προσφέροντας σε όλους μία πλούσια ψυχαγωγική εμπειρία.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 31/10/2021