Ελλάδα

Ιεράπετρα – Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά του συζυγοκτόνου – Παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο

31.10.2021 | 08:21 Eνσωμάτωση

Στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 54χρονος, που κατηγορείται για τη γυναικοκτονία της 48χρονης εν διαστάσει συζύγου του την Παρασκευή.

Εχτές ο 54χρονος έμεινε για δεύτερη ημέρα στο νοσοκομείο, καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο στήθος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που έχει το MEGA στην διάθεσή του, δείχνει τις κινήσεις του δράστη της νέας γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα.

Το βίντεο ντοκουμέντο, αποτυπώνει τον τρόπο που κινήθηκε ο δράστης 5 λεπτά πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία για το φριχτό έγκλημα.

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ιεράπετρας ο δράστης φαίνεται να κατευθύνεται προς τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που εργαζόταν η 48χρονη. Με την ανάλυση του υλικού δεν εντοπίστηκε να περνά από τον συγκεκριμένο δρόμο το αυτοκίνητο της πρωήν συζύγου του, που σημαίνει ότι ακολούθησαν διαφορετικά δρομολόγια. Παρόλα αυτά ο δράστης φαίνεται να γνώριζε ακριβώς το μέρος που θα βρισκόαν η 48χρονη εκείνη τη χρονική στιγμή και άρα το είχε σχεδιάσει με ακρίβεια.

Την ίδια ώρα συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από το τελευταίο αντίο στην 48χρονη Νεκταρία που δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο από τον εν διαστάσει σύζυγο της στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Τραγικές φιγούρες η ηλικιωμένη μητέρα της αλλά και τα 4 παιδιά της.

Στην υπόθεση, σοκάρει το πόρισμα των ιατροδικαστών οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο συζυγοκτόνος την σκότωσε σε κατάσταση αμοκ με 16 μαχαιριές. Θα δούμε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο δολοφονήσει πηγαίνει για να μαχαιρώσει το θύμα του

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 31/10/2021