Ελλάδα

Καταγγελία – Ρομά έχουν κάνει κατάληψη στο κτήμα της και σε γειτονικό σπίτι

29.10.2021 | 07:06 Eνσωμάτωση

Δύο καταγγελίες έγιναν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». Η κ. Ζωή κατήγγειλε καταπάτηση της περιουσίας της από Ρομά, ενώ ο κ. Βασίλης δήλωσε πως οι κλοπές έχουν πλέον γίνει καθημερινότητα στο Δήλεσι.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η κ. Ζωή από τη Βέροια, Ρομά έχουν κάνει κατάληψη στο κτήμα της και σε γειτονικό οίκημα.

«Εδώ και 15 με 20 χρόνια έχουν κάνει κατάληψη στο κτήμα μου. Είναι περίπου 20 στρέμματα και έχουν κάνει κατάληψη σε ένα αγροτόσπιτο δίπλα στο κτήμα μου. Δεν μπορούμε ούτε να το νοικιάσουμε, ούτε να το πουλήσουμε. Είναι μία περιουσία χαμένη. Εκείνοι μόλις βλέπουν κάποιον να ενδιαφέρεται για το κτήμα αμέσως επιτίθενται. Έχουν ένα αγροτόσπιτο, το οποίο έχουν καταπατήσει μαζί με την περιουσία μου, αλλά και άλλες. Είναι απρόβλεπτοι.

Στην κυρία Ζωή πρότειναν να κάνει αγωγή και δικαστήριο, ωστόσο εκείνη διστάζει.

Ο κ. Βασίλης ανέφερε πως οι διαρρήξεις στο Δήλεσι έχουν γίνει πια καθημερινότητα, ενώ κατήγγειλε και βίαιες συμπεριφορές.

«Στο Δήλεσι έχουμε χάσει τον ύπνο μας με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Κλοπές και βία, όπου χτύπησαν ένα συμπολίτη και κόντεψε να χάσει τη ζωή του. Μπαίνουν στα σπίτια και δεν έχουν ωράριο, αδιαφορώντας για τα πάντα. Έλειψα από το σπίτι μου 1,5 ώρα και το βρήκα διαλυμένο. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε άλλο εδώ«, δήλωσε.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 29/10/2021