Ελλάδα

Εξαφάνιση – θρίλερ πολύτεκνης μητέρας στην Κέρκυρα

29.10.2021 | 23:48 Eνσωμάτωση

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της πολύτεκνης μητέρας, Μαρίας Κόλλα στο Κοκκίνι Κέρκυρας.

Τα ίχνη της χάθηκαν μυστηριωδώς τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και το σκηνικό στο σπίτι της έδειχνε σαν κάποιος να την έβγαλε έξω ξαφνικά.

Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, με πιο πιθανό αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, κυριολεκτικά «όργωσαν» με σκαπτικά μηχανήματα έκταση σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της. Τα χωράφια αυτά παρουσίαζαν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως λόγω κάποιων διαφορών που είχε η αγνοούμενη με συγχωριανό της αλλά και εξαιτίας των στιγμάτων που είχαν οι Αρχές από εκπαιδευμένο σκύλο.

Συγκεκριμένο πρόσωπο που εξετάστηκε ως ύποπτος για τη δολοφονία της, υπέδειξε ένα σημείο το οποίο ερευνήθηκε χωρίς όμως αποτέλεσμα και ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος.

Σε σχέση με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, οι Αρχές έχουν ήδη κάποια αποτελέσματα στα χέρια τους αλλά αναμένουν και συμπληρωματικά. Οι εργαστηριακές αναλύσεις για τυχόν εντοπισμό του γενετικού της υλικού σε σημεία που πίστευαν οι αστυνομικοί ότι θα μπορούσε να έχει μεταφερθεί το σώμα της, δεν έδωσαν απαντήσεις.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει αρκετές φορές σε προσαγωγές και σε εξέταση υπόπτων, χωρίς να έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάποιο στοιχείο σε βάρος τους.

Τα παιδιά και οι συγγενείς της κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να μιλήσει για να μπορέσουν να τη βρουν και να μπει ένα τέλος στην αγωνία τους.