Ελλάδα

Χρήστος Στρατάκης – «Μακάρι ο κόσμος να σε κοιτάει και να θέλει το καλό σου»

26.10.2021 | 09:36 Eνσωμάτωση

Ο κούκλος πρωταγωνιστής του «Κομάντα και Δράκοι» μιλάει στην κάμερα του MEGA Καλημέρα.

Όλα ξεκίνησαν για αυτόν μέσα από την πορεία που είχε διαγράψει τον τελευταίο καιρό στο Youtube.

Τα κωμικά βίντεο που ετοίμαζε παρέα με τους φίλους του, ήταν το εισιτήριο του Χρήστου Στρατάκη, για την είσοδο του στον χώρο της τηλεόρασης και πιο συγκεκριμένα στο σήριαλ του MEGA «Κομάντα και Δράκοι».

Ο ίδιος δηλώνει πως έχει αρκετά κοινά στοιχεία στην πραγματική ζωή με τον πρωταγωνιστή της σειράς, Νεκτάριο, όπως ο αυθομητισμός του, η αγάπη του για τις μηχανές και το… «καγκουριλίκι» όπως χαρακτηριστικά λέει.

Θεωρεί πρότυπο για τον ίδιο, τον αδερφό του, καθώς είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος που κάνει αυτό που τον γεμίζει, ασχολείται δηλαδή με τη μουσική. Κάτι που κάνει και ο ίδιος, καθώς όπως δηλώνει προέρχεται απο μουσική οικογένεια.

Τον τελευταίο χρόνο αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση καθώς ο πατέρας του έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά δεν το βάζει κάτω.

«Δεν ήμουν καλός μαθητής και δεν έδωσα πανελλήνιες. Αυτό βέβαια το μετάνιωσα» αναφέρει χαρακτηριστικά. Αυτό τον οδήγησε στο να δουλέψει από μικρή ηλικία σε διάφορους τομείς, όπως η εστίαση, το delivery αλλά και σε ένα ελαιουργείο, μια διαδικασία που τον σκληραγώγησε.

Νιώθει πολύ τυχερός που πλέον κάνει κάτι στη ζωή του που το αγαπάει πραγματικά και πλέον απολαμβάνει και την αναγνωρισιμότητα μέσα από το σήριαλ.

Όνειρό του δηλώνει πως είναι να γίνει ένας καλός άνθρωπος και όπως εξηγεί θα ήθελε τριγύρω του «ο κόσμος να σε κοιτάει και να θέλει πραγματικά το καλό σου».

Videos & Απoσπάσματα από Mega Καλημέρα - 26/10/2021