Ελλάδα

Σταμάτης Μαλέλης – « Έφυγε ένας εξαιρετικός και σπάνιος άνθρωπος»

25.10.2021 | 14:10 Eνσωμάτωση

Ο Σταμάτης Μαλέλης αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά.

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA, Σταμάτης Μαλέλης , μιλάει για την αγωνίστρια και γενναία Φώφη Γεννηματά που γνώρισε από πολύ μικρή ηλικία.  Μέσα από την κοινή τους πορεία στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΙΝΑΛ, γνώρισε αυτόν τον άνθρωπο με σπάνιο ήθος που θα τη θυμάται για την ακεραιότητά της. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε πολύ κοντά της ως γραμματέας επικοινωνίας στο ΚΙΝΑΛ και ήταν σχεδόν κάθε μέρα μαζί.

«Έφυγε ένας άνθρωπος γενναίος, που ήξερε να δίνει μάχες στη ζωή του, μάχες για τη μητρότητα, την πολιτική , το καρκίνο. Όσοι βρέθηκαν δίπλα της είναι συγκλονισμένοι. Νιώθω ότι έχασα ένα μεγάλο κομμάτι μου σήμερα».

Τονίζει πως όλος ο κόσμος ξαφνιάστηκε καθώς κανείς δεν περίμενε τόσο ραγδαία επιδείνωση της υγείας της. «Από σήμερα το πρωί υπήρχαν πληροφορίες για την γρήγορη επιδείνωση της υγείας της και μας αιφνιδίασε όλους».

Σύμφωνα με τον κ. Μαλέλη πάλευε μέσα σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον και δούλευε πρώτα ως γυναίκα, ως μητέρα και μετά ως πολιτικός.

«Είχε επιλέξει να δημοσιοποιήσει το θέμα υγείας της , καθώς ήθελε να μεταδώσει ένα μήνυμα ντομπροσύνης και να ενημερώσει γύρω από το θέμα του καρκίνου, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις νικηφόρες απέναντι του».

Εξηγεί πως η μοίρα τους έπαιξε περίεργο παιχνίδι οικογενειακώς καθώς η ίδια είχε βιώσει το θάνατο του πατέρα αλλά και της μητέρας της από καρκίνο.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 25/10/2021