Καιρός

Αίθριος ο καιρός την Τρίτη – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου

25.10.2021 | 13:34 Eνσωμάτωση

Την Τρίτη, στα δυτικά και βόρεια προβλέπονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, με περισσότερο ήλιο συγκριτικά με τις υπόλοιπες περιοχές. Στο ανατολικό Αιγαίο η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά, η οποία όμως βαθμιαία μετά το μεσημέρι θα διαλυθεί και ο καιρός θα παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα, με αρκετό ήλιο.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε παρόμοια επίπεδα το μεσημέρι. Θα πλησιάσει τους 16 στα βόρεια, 15 – 18 στα κεντρικά και 20 – 21 στη δυτική Ελλάδα. Χαμηλές τιμές περιμένουμε στο Αιγαίο, λόγω του ενισχυμένου βοριά που θα πνέει, με θερμοκρασίες από 18 – 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ανατολικές διευθύνσεις 5 – 7 μποφόρ, σταδιακά το απόγευμα θα υποχωρήσουν, αλλά θα παραμείνουν σε θυελλώδεις εντάσεις στα νότιο Ιόνιο κυρίως, μέχρι και 8 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, με κάποια διαστήματα με ήλιο ενδιάμεσα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 – 18 και οι άνεμοι στις γύρω θαλάσσιες περιοχές βόρειοι 4 – 6, το πρωί μέχρι 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με αραιή συννεφιά. Ωστόσο λίγο πιο πυκνή θα είναι στη Χαλκιδική κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 – 15 βαθμούς και οι άνεμοι ανατολικοί 3 – 4, στη Χαλκιδική 5 – 6 μποφόρ.

Videos & Απoσπάσματα από Δελτίο Καιρού - 25/10/2021