Life

«Ο Κήπος με τις Αλήθειες»- Οι ηθοποιοί της παράστασης μιλούν στην κάμερα του «Πάμε Δανάη»

20.10.2021 | 11:40 Eνσωμάτωση

Η κάμερα του ‘’Πάμε Δανάη’’ και ο δημοσιογράφος της εκπομπής Άρης Καβατζίκης, τρύπωσε στις πρόβες της παράστασης «Ο Κήπος με τις Αλήθειες», ένα έργο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και ξεκινάει αύριο Πέμπτη στο θέατρο Μουσούρη.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα ο κος και η κα. Πράις, οι κατά κόσμον Σταμάτης Φασουλής και Μίρκα Παπακωνσταντίνου και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της παράστασης, Ματίνα Νικολάου, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Βίκυ Διαμαντοπούλου, οι οποίοι θα υποδυθούν τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας μας μιλούν για τους ρόλους τους και μας αποκαλύπτουν κρυμμένες αλήθειες.

Σταμάτης Φασουλής

«Ο Κήπος με τις Αλήθειες» είναι ένα σύγχρονο έργο και το χρωστάω στη φίλη μου, Ελένη Ράντου, που μου το έδωσε να το διαβάσω. Η Ελένη Ράντου ήθελε να ανεβάσει το έργο, αλλά ήταν μικρή για να παίξει τη μαμά και μεγάλη για να κάνει την κόρη», ανέφερε για την παράσταση και τη συνάδελφο του.

«Τα παιδιά του έργου αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά», δήλωσε για την πόθεση του έργου.

«Μου απαγόρευσα να εκφράσω όλες τις αλήθειες μου γιατί δεν ήθελα να πληγώσω κόσμο. Προτιμώ το ζωτικό ψευδός και όχι τις αλήθειες που πληγώνουν έναν άνθρωπο», είπε ο κ. Φασουλής.

«Γνώρισα όλα τα συναισθήματα, αλλά όχι το μίσος. Υπήρξα σκληρός γιατί είχα το άλλοθι ότι επειδή είμαι σκληρός με μένα μπορώ να είμαι και με τους άλλους», σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης για το πώς χειρίζεται τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις του.

«Με πλήγωσε το ότι πήγα σε ένα θέατρο και υπήρχε μια φωτογραφία μου, στην οποία κάποιος μου είχε βγάλει τα ματιά με κατσαβίδι. Το σκέφτομαι και ταράζομαι, ξυπνάω τις νύχτες με αυτή την εικόνα», αποκάλυψε ο ηθοποιός για το πόσο τον έχει επηρεάσει αυτή η εικόνα.

Για τη συμμετοχή του στο γνωστό σόου και τα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί  ο κ. Φασουλής ανέφερε «έκανα το «Just the 2 of us» γιατί δεν απαιτεί πολύωρα γυρίσματα, είναι σε ένα πλαίσιο μουσικής και χαράς και μου προσφέρει και χρήματα. Λένε δημοσιογράφοι ότι πήγα για τα λεφτά… και το θεωρούν αφύσικο»

Ματίνα Νικολάου

«Γνωρίστηκα με τον Σταμάτη  στην παράσταση « Ο μπαμπάς», την περίοδο που είχα χάσει τον πατερά μου, και υπήρξε μια σύνδεση αναμεσά μας», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Και συνέχισε «ενώ τώρα ήθελα να του πω «Σταμάτη δεν προλαβαίνω…», του είπα «Σταμάτη, εντάξει!».

Αναφορικά με το ρόλο της η κ. Νικολάου δήλωσε «μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ένα δραματικό ρολό τελείως κόντρα με αυτό που κάνω στην εκπομπή».

«Δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο για το παιδί μου και αυτό είναι κάτι που με ταράζει», ανέφερε για την καθημερινότητα της.

«Τη Βάγια θα την έχω στη ζωή μου όσο χρειάζεται», είπε για το γνωστό χαρακτήρα που αγάπησε ο κόσμος.

Μίρκα  Παπακωνσταντίνου

«Ο Σταμάτης κατευνάζει τις ανασφάλειες μου, που όσο μεγαλώνω γίνονται χειρότερες και επίσης καλά κάνει και δεν έχει εμπιστοσύνη στο κριτήριο μου», δήλωσε για τη σχέση της και τη συνάντηση της με το Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο.

«Έχω επιταγές προς είσπραξη στην τράπεζα της αγάπης από τους γονείς μου και τις πρώτες μου σχέσεις και από εκεί αντλώ έμπνευση», ανέφερε για την αγάπη που έχει πάρει από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Μπορεί να μην έχω κάνει παιδιά, αλλά καταλαβαίνω απολυτά», τόνισε η κ. Παπακωνσταντίνου για τη μητρότητα.

«Η αγάπη είναι κλειδί για πολλές πόρτες, έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί και έχω ακόμη ανθρώπους διπλά μου από αυτές τις σχέσεις. Όταν ακυρώνεις μια σχέση που είχες και από την οποία έφυγες, ακυρώνεις και τη δική σου ζωή», δήλωσε για τους συντρόφους της ζωής της.

Βίκυ Διαμαντοπούλου

«Ο Σταμάτης Φασουλής λειτουργεί διαφορετικά με τον κάθε ηθοποιό που έχει απέναντι του για να τον διαχειριστεί αναλόγως και να τον φωτίσει», ανέφερε για το ταλέντο του κ. Φασουλή.

«Υποδύομαι τη μικρή κόρη της οικογένειας που αγαπάει πάρα πολύ και δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτή την αγάπη ώστε να μην την πνιγεί», ανέφερε για το ρόλο της.

Παναγιώτης Γαβρέλας

«Υποδύομαι το γιο που προσπαθεί με τον τρόπο του να ξεπεράσει τον πατέρα του», δήλωσε για το χαρακτήρα που υποδύεται.

«Η Ελένη Ράντου, με την οποία είμαστε μαζί στο σήριαλ, «Ζακέτα να πάρεις», με πρότεινε στο Σταμάτη Φασουλή για το ρολό», αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση.

Ιωάννης Αθανασόπουλος

«Ο ήρωας που υποδύομαι είναι 32 ετών και έχει θέμα με τη σεξουαλική του ταυτότητα, προσπαθεί ουσιαστικά να καταλάβει αν ζει σε ένα ξένο σώμα για αυτόν», ανέφερε για το ρόλο που ενσαρκώνει.

«Επειδή έκανα ένα περίεργο ρολό στις «Άγριες Μέλισσες», περιμένω να μην τυποποιηθώ σε αυτό, αλλά να μου προτείνουν κάτι εντελώς διαφορετικό», τόνισε για την πρόκληση που είναι για έναν ηθοποιό οι διαφορετικοί ρόλοι και χαρακτήρες.

Videos & Απoσπάσματα από Πάμε Δανάη! - 20/10/2021