Life

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης- «Ευχαριστώ και το Μιχάλη και το Θανάση που έχω την ευκαιρία να ξαναζήσω αυτή τη χαρά σε αυτό το σενάριο»

15.10.2021 | 12:50 Eνσωμάτωση

Στον καναπέ του ‘’Πάμε Δανάη’’ βρέθηκε ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και έγινε ο πρώτος καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής.

«Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά. Έχω παρελθόν σε αυτό το έργο όπως ξέρετε. Έπαιξα τέσσερις σεζόν το έργο στο θέατρο, μαζί με τη Βίκυ. Δυστυχώς δεν είναι η Βίκυ. Η Ελισάβετ είναι υπέροχη, άλλα η συνήθεια ξέρετε της χαράς της μεγάλης. Είμαι με την Ελισάβετ, τη Μαρία τη Λεκάκη, με το Μιχάλη το Ρέππα και άλλους εξαιρετικούς συναδέλφους», δήλωσε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»

«Είναι ένα έργο που στο θέατρο ήταν ίσως από τις μεγαλύτερες μας επιτυχίες. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και γέλασε με την καρδιά του. Γέμισαν τα θέατρα και στην Αθήνα και όπου αλλού πήγαμε. Ήταν μια περιοδεία που έγινε δύο καλοκαίρι, πράγμα που είναι πολύ σπάνιο να γίνει», ανέφερε για το επιτυχημένο έργο.

«Η ιστορία μεγαλώνει. Προστέθηκαν νέοι ήρωες που στο έργο απλά αναφερόντουσαν τώρα γίνονται υπαρκτά πρόσωπα. Ευχαριστώ και το Μιχάλη και το Θανάση που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία να ξαναζήσω αυτή τη χαρά σε αυτό το σενάριο. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά όπως πάντα», αποκάλυψε για τη σειρά.

«Προχθές κάναμε μια ιδιωτική προβολή και αυτό που είδαμε και διασκεδάσαμε νομίζω θα διασκεδάσουν και οι τηλεθεατές», είπε για τη σίγουρη επιτυχία και διασκέδαση ο κ. Χατζηπαναγιώτης.

«Το αισθάνομαι από τα μηνύματα που παίρνω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από ανθρώπους που συναντώ στο δρόμο. Φτάνουν πια τα δράματα», σχολίασε για την ανάγκη του κόσμου να γελάσει.

«Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος αυτός στη δουλειά μας . Από εσένα εξαρτάται πως θα χειριστείς τα πράγματα και πως θα πορευτείς σε αυτό το περιβάλλον», ανέφερε για τον ανταγωνισμό στο χώρο της υποκριτικής.

«Αλίμονο αν μετά από 40 χρόνια στη  δουλειά. Δεν αντέχω τους ανθρώπους που είναι ίδιοι και δεν αλλάζουν. Το θεωρώ μεγάλο μειονέκτημα. Τα χρόνια που έρχονται είναι καλό να μας ακουμπάνε και να μας αλλάζουν. Είμαι έτοιμος να αλλάξω δεν θέλω να έχω παγιωμένες πεποιθήσεις», δήλωσε για το αν είναι υπέρμαχος των αλλαγών.

Ο ίδιος σχολιάζοντας τις λάθος επιλογές του τόνισε πως  «όταν κάνω κάτι το υποστηρίζω είμαι εκεί. Όταν μπαίνω σε μία δουλειά δίνομαι ολόψυχα και παλεύω για το καλύτερο».

«Είναι μια δύσκολη εποχή.  Είναι μία εποχή που σκέφτεσαι δημόσια τι θα πεις γιατί στον ιδιωτικό χώρο αυτό δεν ισχύει», ανέφερε για τις καταγγελίες στο χώρο της τέχνης.

«Πολλοί άνθρωποι στο χώρο μας κράτησαν σωστή στάση. Πολύ σωστά έγινε αυτό που έγινε. Δεν μπορεί ένα άνθρωπος με εξουσία να συμπεριφέρεται άδικα στον άλλον. Δεν μπορούμε όμως να γίνουμε και δικαστές των πάντων», πρόσθεσε.

Ερωτώμενος στο γιατί δεν έκανε δικιά του οικογένεια απάντησε «έχω οικογένεια πιο οικογένεια από αυτό δεν υπάρχει», σχολιάζοντας τη σχέση του με τη Βίκυ Σταυροπούλου και η Δανάη Μπάρκα.

Ο ίδιος αισθάνεται πλήρης και γεμάτος στη ζωή του και τώρα το μόνο που επιθυμεί είναι ένα καλό σύζυγο για τη Δανάη…

Videos & Απoσπάσματα από Πάμε Δανάη! - 15/10/2021