Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου- «Μέχρι και σήμερα είναι αμετανόητη»

14.10.2021 | 12:30 Eνσωμάτωση

Η δίκη με πρόταση εισαγγελέα διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 21 Οκτωβρίου.

« Αυτό περιμέναμε όλοι όπως και εσείς. Ο εισαγγελέας το ρώτησε. Το ρώτησε και το δικαστήριο και η απάντηση της κατηγορουμένης ήταν αυτή που ήδη ξέραμε ότι θεωρούσε ότι κινδυνεύει η υποτιθέμενη σχέση της με τον 40χρονο, με τον οποίο η Ιωάννα όπως είπε και ο ίδιος στην κατάθεση του, άλλα και η Ιωάννα δεν είχαν βρεθεί ποτέ», ανέφερε ο δικηγόρος της Ιωάννας Απόστολος Λύτρας.

«Προσπάθησε μαθαίνοντας κατά τη γνώμη μου ένα αφήγημα να πάει κόντρα στους ειδικούς επιστήμονες οι οποίοι ήρθαν και κατέθεσαν ότι δήθεν το καυστικό υγρό που χρησιμοποίησε ήτανε λίγο και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά 400 – 500 ml. Όταν όλοι οι ειδικοί και μιλάω για ειδικούς ιατρούς, ιατροδικαστές , καθηγητές πανεπιστημίου , οι γιατροί της Ιωάννας, οι αστυνομικοί μιλάνε για μία ποσότητα σχεδόν 2 λίτρα», τόνισε για την ποσότητα του καυστικού υγρού.

«Άρα λοιπόν δεν έχει μείνει μετά την απολογία της κατηγορουμένης κανένα μα κανένα σκοτεινό σημείο σε αυτή την υπόθεση και ήταν πρόθεση της να αφαιρέσει τη ζωή της Ιωάννας. Έτσι ξεκίνησε όταν της μπήκε η ιδέα για την Ιωάννα η πρόθεση της ήταν να της αφαιρέσει τη ζωή», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας

«Σήμερα περίμενα να πάρω κάποιες απαντήσεις που περιμένω πάρα πολύ καιρό. Δυστυχώς και σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση. Όλα όσα ισχυρίστηκε κατά την απολογία της καταρρίπτονται από τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας και από τους εμπειρογνώμονες. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της έδρας της έδειξε τις φωτογραφίες μου από τα χειρουργεία μου και από το νοσοκομείο και όλα όσα έχω τραβήξει που τον οποιοδήποτε θα τον σόκαραν εκείνη έμεινε απαθής, δεν έσκυψε καν το κεφάλι και έμεινε ατάραχη. Νομίζω ότι αυτό δείχνει μέχρι και σήμερα τη στάση που κρατάει ότι είναι αμετανόητη», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν την έχει συγχωρέσει εκείνη απέφυγε να απαντήσει.

Videos & Απoσπάσματα από Πάμε Δανάη! - 14/10/2021