Κόσμος

Αυστρία – Οίκος ανοχής θα λειτουργεί και ως… εμβολιαστικό κέντρο

12.10.2021 | 17:40 Eνσωμάτωση

Οίκος ανοχής στην Αυστρία από 1η Νοεμβρίου θα λειτουργεί και σαν εμβολιαστικό κέντρο για τον κορωνοϊό.

Σκοπός του ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτη της επιχείρησης Funpalast, Πίτερ Κονσταντίν Λάσκαρη, είναι να αυξήσει το ποσοστό εμβολιασμού. Η ιδέα μάλιστα ήρθε όταν διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι είναι άνδρες.

Ο Πίτερ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε αυτή την πανδημία ακούω τους επιστήμονες και στην Αυστρία περίπου το 62% των πολιτών έχει εμβολιαστεί και πρέπει να φτάσουμε τουλάχιστον το 70 με 80%. Είδα στις στατιστικές ότι δεν έχουν εμβολιαστεί πολλοί άνδρες που είναι το 100% του πελατολογίου μας. Έτσι ελπίζουμε να βοηθήσουμε στο ποσοστό εμβολιασμού».

Και ως επιβράβευση οι πελάτες για τον εμβολιασμό τους θα λαμβάνουν ένα κουπόνι με το οποίο θα έχουν ελεύθερη είσοδο σε υπηρεσίες της επιχείρησης.

«Θα γίνουν όλα βάσει νόμου. Ένας γιατρός θα κάνει τους εμβολιασμούς εδώ. Έχουμε κάνει συνεργασία με μια εταιρεία που θα κάνει όλους τους εμβολιασμούς βάση νόμου. Όλοι όσοι θα εμβολιαστούν εδώ κερδίζουν ένα κουπόνι αξίας 30 ευρώ και ελεύθερη είσοδο», σχολιάζει ο Πίτερ

Το επιχειρηματικό μυαλό ωστόσο του κυρίου Λάσκαρη δεν αποκλείει τις γυναίκες και τα παιδιά. «Γυναίκες και παιδιά μπορούν να έρθουν γιατί έχουμε μια δεύτερη είσοδο από την πλευρά του γυμναστηρίου μας που μπορούν να επισκεφθούν γυναίκες και παιδιά», διευκρινίζει ο ιδιοκτήτης.

Όπως αναφέρει η στήριξη από την κυβέρνηση βοήθησε την επιχείρησή του να διατηρηθεί όμως τώρα η πελατεία του έχει μειωθεί πολύ.

«Η δουλειά έχει πέσει περίπου κατά 50% και γι’αυτό κάνουμε και αυτή την καμπάνια για τον εμβολιασμό για να βελτιώσουμε την κατάσταση», καταληγει ο ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτης.

Το FunPalast SaunaClub είναι ένας από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής της χώρας και διαθέτει εκτός από δωμάτια, χώρο σάουνας, εσωτερική πισίνα, κήπο, εστιατόριο και άλλους χώρος αναψυχής.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 12/10/2021