Ελλάδα

Λάρισα – Τον άφησε με… 1 ευρώ στον λογαριασμό & έφυγε με τον εραστή της

11.10.2021 | 06:11 Eνσωμάτωση

«Άφωνοι» έμειναν την Παρασκευή ακροατήριο και δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ακούγοντας έναν απατημένο σύζυγο να εξιστορεί τα παθήματά του από την πρώην σύζυγό του, η οποία τον εγκατέλειψε με τον εραστή της.

Η πρώην σύζυγος και ο εραστής της καταδικάστηκαν ερήμην με φυλάκιση 2 ετών και 5 μηνών, κατηγορούμενοι για τις πράξεις της υπεξαίρεσης αντικειμένου ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση, συνέργειας σε υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση, ηθικής αυτουργίας σε υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση από εντολοδόχο.

Πίσω ωστόσο από τις πολυσύνθετες έννοιες του κα­τηγορητηρίου, κρύβεται μια ανθρώπινη ιστορία με θύ­μα έναν προδομένο λαρισαίο σύζυγο. Ο οποίος έμεινε εμβρόντητος όταν διαπίστωσε τη μεθόδευση με την οποία η πρώην γυναίκα του και ο εραστής της σχεδίασαν την επόμενη ημέρα της σχέσης τους, εκτός Ελλάδας, όπου και διαμένουν σήμερα.

Θεσσαλονίκη

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 46χρονης στη Θεσσαλονίκη που νοίκιασε χώρο για την οργάνωση κορωνοπάρτι με τη συμμετοχή 100 ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 46χρονη νοίκιασε τον χώρο σε δύο άτομα, τα οποία και διοργάνωσαν το πάρτι, παρά τα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν στην πόλη.

Μετά από κλήση, οι Αρχές έφτασαν στον χώρο, διαπίστωσαν ότι παραβιάζονταν τα υγειονομικά μέτρα και επέβαλλαν πρόστιμο 50.000 ευρώ στην 46χρονη, ενώ παράλληλα γίνεται έρευνα για να ταυτοποιηθούν και οι διοργανωτές.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 11/10/2021