Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι – Συνεχίζεται σήμερα η δίκη

05.10.2021 | 06:08 Eνσωμάτωση

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Στο δικαστήριο αναμένεται να ακουστούν μαρτυρίες γιατρών, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα εμφανιστεί ξανά η κατηγορούμενη, όπως έγινε την Πέμπτη (30/09).

Την ίδια ώρα, οι δικηγόροι της Ιωάννας έχουν προϊδεάσει ότι θα ζητήσουν να έρθουν να καταθέσουν δύο ακόμη άτομα: Ο 36χρονος και μια γυναίκα – πρώην σύντροφος του 36χρονου, στους οποίους τηλεφώνησε η δράστρια αμέσως μετά το αποτρόπαιο έγκλημα.

Μάρτυρας – «κλειδί» αναμένεται να είναι και ο 40χρονος που εμφανίζεται ως «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε κατηγορούμενη και θύμα.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του 36χρονου έχει υποστηρίξει ότι ο εντολέας του είναι στη διάθεση του δικαστηρίου, καθώς η δράστρια φέρεται να του είχε ζητήσει να παρακολουθεί την Ιωάννα και τον 40χρονο πριν την επίθεση, αλλά και να προμηθευτεί βιτριόλι.

Ο 36χρονος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην επίθεση με βιτριόλι, ισχυριζόμενος ότι δεν πίστευε ότι η κατηγορούμενη θα πραγματοποιούσε τις απειλές της και ότι απλά είχε εμμονή.

Από την άλλη, η πλευρά της Ιωάννας έχει θέσει σημαντικά ερωτήματα για τον ρόλο του στην επίθεση.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 05/10/2021