Ελλάδα

Βόλος – Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανήλικων μαθητριών – Μπουνιές κλοτσιές & μαλλιοτραβήγματα

29.09.2021 | 17:07 Eνσωμάτωση

Οι εικόνες που εκτυλίσσονται το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο κέντρο του Βόλου προκαλούν ανησυχία και έντονο προβληματισμό.

Δύο ανήλικα κορίτσια έρχονται στα χέρια σε ένα απ’ τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, με τα άτομα που βρίσκονται γύρω τους, όχι μόνο να μην κάνουν τίποτα για να τις χωρίσουν και να τερματίσουν το επεισόδιο, αλλά κάποιοι σπρώχνουν ώστε το βίντεο που θα τραβήξουν με το κινητό τους τηλέφωνο να έχει σε πρώτο πλάνο τις δύο πρωταγωνίστριες.

Στο βίντεο των 22 δευτερολέπτων φαίνονται δύο μαθήτριες να ανταλλάσσουν μπουνιές και κλωτσιές στο πεζοδρόμιο της οδού Δημητριάδος, λίγα μόνο μέτρα από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Πίσω από τις δύο κοπέλες βρίσκεται μία παρέα αγοριών που καταγράφει τις σκηνές βίας και μπροστά τους μια ομάδα κοριτσιών που επίσης δεν κάνει το παραμικρό για να δώσει ένα τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ανήλικες αντάλλαξαν αρχικά βαριές κουβέντες και αμέσως μετά ήρθαν στα χέρια, με τις εικόνες πολύ γρήγορα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως έλεγαν αργότερα άτομα από το περιβάλλον τους, η αιτία του καυγά φαίνεται να κρύβεται στο ότι και οι δύο είχαν έντονη αντιζηλία για τα προσωπικά τους.

Το νέο επεισόδιο στον Βόλο έρχεται να υπενθυμίσει δύο ανάλογα στο πρόσφατο παρελθόν, με ανήλικα παιδιά να καταλήγουν τραυματισμένα στο νοσοκομείο.

Πριν από περίπου έναν χρόνο στη Λαμία, μια 13χρονη δέχθηκε χτυπήματα από τρεις συμμαθήτριές της, που την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη.

Και τότε, όπως και στην περίπτωση του Βόλου, οι απειλές πριν το επεισόδιο ήταν αλλεπάλληλες μέχρι το μεσημέρι που τα πράγματα ξέφυγαν, με χτυπήματα στο κεφάλι που θα μπορούσαν να αποδειχτούν μοιραία.

Λίγους μήνες μετά, τον περασμένο Γενάρη, μια ομάδα ανήλικων παιδιών δέχτηκε επίθεση σε σοκάκι της Ερμού από 4 άτομα που εμφανίστηκαν μπροστά τους ξαφνικά και άρχισαν να τους χτυπούν.

Τα θύματα υποψιάζονταν πως η μαθήτρια που τους είχε δώσει ραντεβού στο σημείο, τους παγίδευσε και τους παρέσυρε στην ενέδρα για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Η έρευνα για το επεισόδιο στον Βόλο συνεχίζεται, με τις σκηνές βίας και την απάθεια των αυτοπτών μαρτύρων να προκαλεί έντονο προβληματισμό και στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 29/09/2021