Ελλάδα

Δύο ακόμα γειτονιές αλλάζουν και πρασινίζουν χάρη στην P&G

29.09.2021 | 13:25 Eνσωμάτωση

Δύο ακόμη γειτονιές της Αττικής «πρασινίζουν» με τη δημιουργία των νέων πάρκων τσέπης σε Πετρούπολη και Ασπρόπυργο. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Δημιουργούμε πάρκα τσέπης, κάνουμε τις πόλεις μας πιο βιώσιμες» η P&G μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει 5 πάρκα, σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη.

Οι γειτονιές στα μεγάλα αστικά κέντρα παίρνουν ξανά πνοή. Η P&G, σταθερή στη δέσμευσή της να συμβάλλει στη δημιουργία πιο βιώσιμων πόλεων, συνεχίζει να δημιουργεί μικρές οάσεις πρασίνου και σημεία συνάντησης για μικρούς και μεγάλους, παραδίδοντας δύο νέα πάρκα τσέπης στους κατοίκους της Πετρούπολης και του Ασπροπύργου.

«Στα δυο νέα πάρκα τσέπης σε Πετρούπολη και Ασπρόπυργο, έκταση 1060 τ.μ και 350 αντίστοιχα,  τοποθετήθηκαν συνολικά περισσότερα από 2.500 φυτά ενώ για τους μικρούς φίλους, δημιουργήθηκαν  χώροι παιχνιδιού για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και δημιουργικής απασχόλησης», δήλωσε η Γεωργία Φλώρου κάτοικος Πετρούπολης.

«Τα πάρκα τσέπης είναι μοναδικές ευκαιρίες αξιοποίησης ανεκμετάλλευτων και εγκαταλελειμμένων χώρων. Δίνουν πνοή στα πυκνό-κατοικημένα αστικά κέντρα και συμβάλλουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας», ανέφερε ο Χρήστος Καψάλης κάτοικος περιοχής

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 29/09/2021