Υγεία

«Το self test δεν είναι αθώο» – Ξανά… χτυπά η αρνήτρια από την Θεσσαλονίκη

26.09.2021 | 09:41 Eνσωμάτωση

Ενώ η πανδημία στην βόρεια Ελλάδα κοντεύει να τεθεί εκτός ελέγχου, ενώ υπάρχει προβληματισμός σε όλη τη χώρα για την αντιμετώπιση της Covid 1-9, οι αρνητές και οι αντεμβολιαστές συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Σοφίας Ρωμαίου, μιας αρνήτριας από την Θεσσαλονίκη, η οποία δεν θέλει να φοράει το παιδί της μάσκα και να κάνει self test για να πάει στο σχολείο.

«Γίνεται εκβιασμός και εκφοβισμός για να ασκήσουν ιατρικές πράξεις σε εμάς και τα παιδιά μας» σημείωσε στο MEGA Σαββατοκύριακο η ίδια, αποκαλύπτωντας ότι… τα self test δεν είναι αθώα.

«Το self test τόσο αθώο όσο το λέμε. Έρχεται από πίσω μια υπέυθυνη δηλωση του gov, που όποιος το κάνει, αποδέχεται όποιον νόμο θεσπίσει η κυβέρνηση. Υπάρχει αυτό με ψηλά γραμματάκια. Γράφει ότι το κράτος μπορεί να ασκήσει πάνω μας οποιαδήποτε εξουσία» πρόσθεσε η αρνήτρια, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει πολύ ισχυρή φαντασία.

«Ποιος μπορεί να πάρει τα παιδιά μας και να τα κάνει οποιαδήποτε ιατρική πράξη χωρίς τη συγκατάθεσή μας» σημείωσε για τα self test. «Οι πρόγονοί μας αγωνίστηκαν να έχουμε τα ατομικά δικαίωματα και την βούληση να επιλέξουμε» υπογράμμισε, ενώ έκανε λόγο ότι το εμβόλιο έχει… βαριά μέταλλα που επηρεάζουν τα παιδιά.

Εντούτοις, παρά τις εθνικιστικές, ιατρικές και… ελευθεριακές της διακηρύξεις, δεν απάντησε εάν η ίδια στέλνει το παιδί της σχολείο.

Οι δύο επιστήμονες του πάνελ κοιτούσαν αποσβολωμένοι την αρνήτρια να μιλά για πράγματα που δεν γνωρίζει και να διασπείρει ψευδείς ειδήσειθς.

«Τα εμβόλια έχουν υψηλή επιστημονική τεκμηρίωση» ανέφερε ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος.

«Να ακουστεί η σιωπηλή πλειοψηφία που έχει εμβολιάστει» πρότεινε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Γιώργος Παπαζήσης. «Ενημερώνεστε από το Facebook!» συνέχισε ο καθηγητής απευθυνόμενος προς την αρνήτρια.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 26/09/2021