Ελλάδα

Συνεχίζεται η διαμάχη εκπαιδευτικών & γονέων αρνητών – Ελεύθερος μέχρι την δίκη ο τσολιάς – αρνητής

26.09.2021 | 20:15 Eνσωμάτωση

Τα παιδιά βρίσκονται στην μέση της διαμάχης των αρνητών γονιών τους με τη δικαιοσύνη. Ο αρνητής που εμφανίστηκε ντυμένος τσολιάς στο δικαστήριο κατηγορεί τον διευθυντή του σχολείου που φοιτά η κόρη του , επειδή τον μήνυσε για μη χρήση μάσκας από το παιδι. Συμφωνα με τη μηνυση το παιδι έχει πάρει εντολή απο τους γονείς του να μην φορέσει μασκα παρα μόνο εαν του χορηγούσε το σχολείο καποια ειδική μάσκα. Αποτέλεσμα το σχολείο αναγκάστηκε να κρατήσει το κορίτσι μαζι με εναν εκπαιδευτικο σε ειδική αίθουσα καθ' όλη τη διαρκεια της σχολικής ημερας .

Δηλώνει αρνητής της υφασμάτινης μάσκας. Την ιδια στιγμή παραμένει ανεμβολίαστος εκείνος, η σύζυγός του αλλα και το παιδί του που φοιτά στο γυμνάσιο αφού περιμένει όπως λέει να πάρουν τα εμβόλια έγκριση στην Ευρώπη.

Ο Αλέξανδρος Μαγκότσος, πρώην ταχυδακτυλουργός από τον Πύργο, οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια της πόλης ντυμένος.. τσολιάς.

Ο ίδιος κατηγορεί τον διευθυντή του σχολείου που φοιτά η κόρη του, επειδή τον μήνυσε για μη χρήση μάσκας από το παιδι.

Σύμφωνα με τη μήνυση, το παιδί έχει πάρει εντολή από τους γονείς του να μη φορέσει μάσκα, παρά μόνο εάν του χορηγούσε το σχολείο κάποια ειδική πιστοποιημένη. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για το μεγαλύτερο παιδί του που φοιτά στο Γυμνάσιο.

Η 10χρονη κόρη του αρνητή – τσολιά παρέμεινε σε χώρο του σχολείου μαζί με έναν εκπαιδευτικό καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής ημέρας. Επειδή το περιστατικό έχει επαναληφθεί ο διευθυντής του σχολείου για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με το παιδί είχε αγοράσει ο ίδιος πιστοποιημένη μάσκα από το φαρμακείο.

Χτες το δικαστήριο αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος ο πρώην ταχυδακτυλουργός μέχρι να δικαστεί την Τρίτη

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 26/09/2021