Ελλάδα

Υπόθεση Ρόδου- Η εκπαιδευτικός ήταν το 11ο θύμα από την αρχή του χρόνου

23.09.2021 | 13:25 Eνσωμάτωση

Σοκαρισμένο είναι το νησί της Ρόδου από την εν ψυχρό δολοφονία της 31ενός ετών Δώρας που την πυροβόλησε ο ίδιος ο σύντροφός της. Οι γονείς της μιλώντας αποκλειστικά στο Mega είπαν ότι ο 40χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας είχε κακή συμπεριφορά απέναντί της ενώ η άτυχη Δώρα ήθελε να βάλει ένα τέλος στη σχέση τους.

Η Δώρα ήταν μία γυναίκα με όνειρα. Όμως 9 μήνες πλάι στον δολοφόνο της ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη.

Το ζευγάρι πήγε τον Αύγουστο διακοπές. Εκεί σύμφωνα με την οικογένεια της άτυχης Δώρας ξεκίνησε το μαρτύριο. Αμέσως μετά τις διακοπές η νεαρή εκπαιδευτικός ήθελε να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη σχέση.

Η Δώρα αδελφή της έβλεπε τις ακραίες συμπεριφορές του 40χρονου όμως φοβόταν όπως εξομολογούνται ο πατέρας και η αδελφή της.

Η νεαρή εκπαιδευτικός όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει. Το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο πρόωρα από την καραμπίνα του ίδιου του πρώην συντρόφου της.

Ο 40χρονος της είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της. Την πυροβόλησε δύο φορές όταν εκείνη βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της. Στη συνεχεία επέστρεψε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε.

Ο δράστης στο  παρελθόν είχε απειλήσει ξανά πρώην φίλες του. Όπως αποκαλύπτεται ο 40χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας είχε βεβαρυμμένο παρελθόν  καθώς είχε εκδηλώσει βίαιη συμπεριφορά και σε προηγούμενη σχέση  του καθώς και στην πρώην σύζυγό του.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 23/09/2021