Καιρός

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού την Πέμπτη

22.09.2021 | 21:14 Eνσωμάτωση

Φθινοπωρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού την Πέμπτη σε αρκετές περιοχές της χώρας -όχι για όλες τις ώρες όμως- σύμφωνα με την πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου.

Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες, οι περιοχές που θα δέχονται τις τοπικές βροχές κατά διαστήματα να είναι τα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα, όπως οι ανατολικές και νότιες περιοχές της Θεσσαλίας, οι Σποράδες, η Εύβοια, η ανατολική Πελοπόννησος -και αργότερα στα νότια και δυτικά τμήματα-, καθώς και λίγο πιο δυνατές βροχές στα κεντροβόρεια τμήματα της Κρήτης.

Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας θα υπάρχουν μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και θα κυμανθεί από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές βροχές, με τον καιρό να βελτιώνεται από τις προμεσημβρινές ώρες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα έχει μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια λίγες τοπικές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να δείχνει από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.