Καιρός

Άστατος καιρός με μικρές τοπικές βροχές – Η πρόγνωση του Γ. Καλλιάνου

21.09.2021 | 13:40 Eνσωμάτωση

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο Τετάρτη 22-09-2021.

Άστατος θα είναι ο καιρός κατά διαστήματα στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και τις Σποράδες σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλίας λίγα πράγματα περιμένουμε από άποψη φαινομένων.

Στην κεντροανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο επίσης ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα και ίσως εκδηλωθούν στη Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στους 28 – 30 στις περισσότερες πεδινές και ηπειρωτικές περιοχές.

Οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες στη βόρεια Ελλάδα 23-26, 27-30 στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, με εξαίρεση τη νότια Κρήτη όπου θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Βοριάδες παντού καθαρίζει η ατμόσφαιρα από τη σκόνη σταδιακά. Οι άνεμοι εντάσεως 5 έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο και 6 έως 7 στις νοτιοανατολικότερες περιοχές του Αιγαίου.

Στην Αττική αραιές νεφώσεις, θα πυκνώσουν με μέτριας έντασής ασθενείς βροχές κυρίως στα κεντροβορειότερο μέρος της Αττικής και θα επιδεινωθεί αργά το βράδυ. Η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες τοπικές βροχές, ενώ στη Χαλκιδική αναμένονται σποραδικές καταιγίδες η θερμοκρασία στους 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Videos & Απoσπάσματα από ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ - 21/09/2021