Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ – Η πρόταση Τσίπρα για την οικονομία στη ΔΕΘ – Οι άξονες που θα κινηθεί

16.09.2021 | 20:54 Eνσωμάτωση

Τη δική του πρόταση για την οικονομία καταθέτει αυτό το Σαββατοκύριακο ο Αλέξης Τσίπρας από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει τη δική του πρόταση για την οικονομία, τους νέους και τους οικονομικά αδύναμους.

Θα ανακοινώσει μέτρα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ευάλωτους πολίτες, θα μιλήσει για διαγραφή του ιδιωτικού χρέους της πανδημίας, για δράσεις ενίσχυσης της ρευστότητας και για μέτρα ανάσχεσης της ακρίβειας ενώ θα καταθέσει το δικό του εκλογικό διακύβευμα.

Τα μέτρα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα και στηρίζουν τους νέους λένε στην κυβέρνηση ενώ από την αντιπολίτευση μιλάνε για ψίχουλα.

«Μας κάνατε υπερήφανους», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε νέες και νέους ελληνικών start-up επιχειρήσεων που κατέκτησαν πανευρωπαϊκά βραβεία καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση να στηρίξει έμπρακτα επιχειρηματικές δραστηριότητες των νέων.
«Η δουλειά μας είναι να το δημιουργήσουμε το πλαίσιο ώστε η επιχειρηματικότητα να ανθίσει. Να δίνουμε παραπάνω κίνητρα φορολογικά για τις νέες επιχειρήσεις».

Τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Συναντήθηκε με τη διοίκηση, περιηγήθηκε στα περίπτερα ενώ συζήτησε τα προβλήματα της πόλης με τους δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/09/2021