Ελλάδα

Σοκ στη Νίκαια – Άνδρας περιέλουσε με καυστικό υγρό 64χρονη

13.09.2021 | 17:15 Eνσωμάτωση

Σοβαρό συμβάν στη Νίκαια το πρωί της Δευτέρας (8:30) όταν ένας 58χρονος επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε 64χρονη γυναίκα.

Ο 58χρονος άνδρας είχε επισκεφθεί το Νοσοκομείο μαζί με την 64χρονη γυναίκα, καθώς όπως φαίνεται έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Μετά από έναν διαπληκτισμό σηκώθηκε κι έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της 64χρονης. Η ίδια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Νίκαιας, ούσα καλά στην υγεία της.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού αναφέρει ότι ο άνδρας σηκώθηκε κρατώντας δύο μπουκαλάκια με πορτοκαλί χρώμα και για άγνωστο λόγο επιτέθηκε στη γυναίκα. Είχε μαζί του κι ένα spray σαν εντομοκτόνο. Την περιέλουσε στο κεφάλι, το πρόσωπο, στα χέρια, όπου έβρισκε. Την έλουσε με δύο μπουκάλια.

Αρχικά ο 58χρονος ανέφερε ότι η 64χρονη είναι η πεθερά του, αργότερα πως είναι η σύντροφός του. Εν τέλει δεν είναι ξεκάθαρο ποια ακριβώς είναι η σχέση τους.

Ο κ. Αναστάσιος Μήτογλου, διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ανέφερε ότι «η κυρία ήρθε στις 09:00 σε κατάσταση σοκ. Δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί έγιναν οι απαραίτητες πλύσεις, κατέβηκαν όλοι οι γιατροί και την ήλεγξαν. Έμεινε μια ώρα σε εμάς και μετά διακομίσθηκε στο Αττικόν. Δεν έχει εγκαύματα όπως μου ανέφεραν οι γιατροί. Είχε έναν ερεθισμό στα μάτια. Πήγε σε καλή κατάσταση στο Αττικόν».

Ο 58χρονος συνελήφθη και κρατείται στο Α.Τ. Νίκαιας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 13/09/2021