Πολιτισμός

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο «Πάμε Δανάη!» – Η αγάπη του για τη μουσική, η δύσκολη συνεργασία και ο γάμος με τη Δανάη Μιχαλάκη

13.09.2021 | 11:15 Eνσωμάτωση

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του μιλά στο «Πάμε Δανάη!».

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA Σκοτεινή Θάλασσα. Μιλά για τον ρόλο του, για την πιο δύσκολο ήρωα που έχει υποδυθεί, το συγκρότημά του και το γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη.

«Η Σκοτεινή Θάλασσα είναι μια σειρά μυστηρίου, αστυνομικού σασπένς, στην οποία έχουμε την ιστορία εξαφάνισης μιας κοπέλας, εγώ είμαι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της», περιγράφει για την αστυνομική σειρά του MEGA.

«Ο Χρήστος είναι ένας σκοτεινός ήρωας, είναι διπολικός, είναι ένας χαρακτήρας που έπρεπε να κάνουμε μεγάλη μελέτη στην προετοιμασία για το πώς θα αποδοθεί σωστά», πρόσθεσε.

«Ένιωθα πιο ασφαλής στην κωμωδία αλλά τα τελευταία χρόνια μου προτείνουν συνέχεια δραματικούς ρόλους», παραδέχτηκε.

«Στην Λυσιστράτη μου είχε ζητήσει ο σκηνοθέτης να ξεκινήσω με έναν καβγά με ηθοποιό που καθόταν στο κοινό. Εξαγριώθηκε 10.000 κόσμος», ανέφερε ερωτηθείς για το ποια ήταν η πιο δύσκολη συνεργασία του

«Η μπάντα μου, οι Polkar είναι το παιδάκι μου, το αντικαταθληπτικό μου, δεν θα ένιωθα τόσο πλήρης χωρίς του Polkar», ανέφερε για το συγκρότημά του.

Μιλώντας για τον γάμο του με την αγαπημένη του, σημείωσε: «Ο γάμος μας ήταν ακριβώς όπως τον θέλαμε με την Δανάη. Ένα μεγάλο πάρτι με φίλους. Ο Γάμος ήταν πολιτικός και δεν είχαμε ρύζι. Όταν βγήκαμε από το δημαρχείο μας μας έλουσε με σακιά από ρύζι.»

«Σοκαριστήκαμε όταν ακούσαμε να λένε ότι ο γάμος είναι το Ιούνιο.Έπαιρναν οι φίλοι μας και ρωτούσαν γιατί δεν τους το είπαμε»., τόνισε

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 13/09/2021