Ελλάδα

Vodafone Green Giga Network – Το μεγαλύτερο δίκτυο της Ευρώπης είναι πράσινο!

10.09.2021 | 13:30 Eνσωμάτωση

Πιο οικολογικά γίνονται τα δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας καθώς στρέφονται όλο και περισσότερο προς την πράσινη ενέργεια μειώνοντας την εξάρτηση τους από τα ορυκτά καύσιμα. Οι δραστηριότητές τους καλύπτονται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Κάτι πρασινίζει στην Αμμουλιανή!

Πράσινο δίκτυο, πράσινα σχολεία … μια πιο πράσινη Αμμουλιανή.

Το Vodafone Green Giga Network παίρνει ενέργεια από τον ήλιο στην Αμμουλιανή. Δίνει 100% πράσινη ενέργεια στο τοπικό σχολείο.

Στο σχολείο έχουν εγκατασταθεί φωτοβολταϊκα συστήματα από τη Vodafone που θα μηδενίσουν τις ηλεκτρικές ενεργειακές ανάγκες του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου

Παράλληλα, Ηλιακοί φορτιστές κινητών συσκευών έχουν τοποθετηθεί σε κομβικά σημεία του νησιού για την διευκόλυνση των επισκεπτών και των μόνιμων κατοίκων.

«Όταν η ψηφιακή επανάσταση συναντά την κοινωνική ευθύνη το αποτέλεσμα είναι πραγματική πρόοδος» τόνισε ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλλιανός.

Ενώ η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύντρια εξ. Σχέσεων VODAFONE Ελλάδος Μαρία Σκάγκου υπογράμμισε ότι η ύπαρξη ακραίων καιρικών φαινομένων πλήττουν τις ανθρώπινες δραστηριότητες τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο και σημείωσε ότι η πρωτοβουλία της Vodafone στην Αμμουλιανή δείχνει το δρόμο που πρέπει να πάρουμε στην πορεία μας προς ένα βιώσιμο αύριο.

Η Vodafone Ελλάδας από τον Απρίλιο του 2021 καλύπτει το 100% των αναγκών της από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Το μεγαλύτερο πράσινο δίκτυο της Ευρώπης, το Vodafone Green Giga Network, πρασινίζει την Αμμουλιανη.

Η Αμμουλιανη είναι το μέρος όπου οι άνθρωποι και η τεχνολογία συνεργάζονται και καταφέρνουν τα πάντα μαζί.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 10/09/2021