Ελλάδα

Ο Ανδρέας Φουστάνος απαντά στις φήμες για επανασύνδεση με την Βίκυ Μανώλη – Του έχουν κάνει πρόταση για συμμετοχή σε τηλεοπτικό πρόγραμμα; 

10.09.2021 | 11:49 Eνσωμάτωση

Ο γνωστός πλαστικός χειρούργος Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την φημολογούμενη επανασύνδεση με την Βίκυ Μανώλη, τον εγγονό του, και το αγαπήμενο του πρόσωπο στην tv.

«Οι επεμβάσεις μου έχουν μεγάλη ζήτηση κυρίως ότι αφορά το πρόσωπο και το μαστό της γυναίκας», ανέφερε αρχικά ενώ ανακάλυψε ότι «το  30% των ανδρών κάνουν αισθητικές επεμβάσεις».

«Δεν έχω κάνει κάποια επέμβαση, αν με ενοχλήσει κάτι θα κάνω», είπε ερωτηθείς για το αν ο ίδιος έχει προχωρήσει σε κάποια αισθητική επέμβαση.

Τόνισε ότι δεν κρύβει την ηλικία του «είμαι γεννημένος το 1951», σημείωσε και πως του έχει προταθεί να πάει στο Dancing αλλά δεν δέχθηκε.

Αναφορικά με τις φήμες επανασύνδεσης με την Βίκυ Μανώλη είπε πως: «είμαστε καλοί φίλοι, αυτό τα λέει όλα».

«Με πολλές σχέσεις μου είχα 30 χρόνια διαφορά ηλικίας», ανέφερε και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου.

«Δεν μου αρέσει να με λέει ο εγγονός μου παππού, με φωνάζει Αντρεά», αποκάλυψε ενώ το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί για εκείνον είναι ότι «ειπώθηκε πως δεν χειρουργώ».

«Βλέπω τα πάντα στην τηλεόραση, μου αρέσει η Ελένη Μενεγάκη ως παρουσιάστρια, καλά κάνει και επιστρέφει στην τηλεόραση, λείπε από το γυαλί».

Videos & Απoσπάσματα από Πάμε Δανάη! - 10/09/2021