Ελλάδα

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, για τη μάχη του με τις φωτιές, στα πύρινα μέτωπα του καλοκαιριού

06.09.2021 | 10:16 Eνσωμάτωση

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά, ο οποίος βρέθηκε στις φωτιές στη Βόρεια Εύβοια, και μίλησε για τις δραματικές στιγμές που βίωσε, βλέποντας τον τόπο καταγωγής του να γίνεται στάχτη.

«Ούτε ήρωας είμαι, ούτε έκανα κάτι τόσο ουσιαστικό. Από εκεί είναι η καταγωγή μου. Μου φαινόταν ανήθικο να κάνω τις διακοπές μου όταν ξέρω ότι δίπλα στο σπίτι μου γίνονται τέτοιες καταστροφές. Πήρα το αεροπλάνο από τη Μύκονο που βρισκόμουν και πήγα», είπε ο Νίκος Παππάς.

«Δεν έκανα κάτι τόσο ουσιαστικό. Άλλοι είναι οι ήρωες των πυρκαγιών, απλά εγώ είμαι γνωστός. Άλλοι ρίσκαραν τη σωματική τους ακεραιότητα και βρέθηκαν μέσα στη φωτιά. Αν έβαλα ένα μικρό λιθαράκι, για να σώσω ένα ζωάκι ή να μιλήσω με έναν πυροσβέστη, νιώθω υπερήφανος και θα το ξανάκανα», συνέχισε.

Ο ίδιος ανέφερε ότι βρέθηκε και στον Άγιο Στέφανο, όπου με κάποιο φίλο του έσωσαν κάποια εγκλωβισμένα ζωάκια, ενώ τόνισε ότι η σημερινή εικόνα της Βόρειας Εύβοιας τον στεναχωρεί και τον θυμώνει.

Σε ερώτηση για το γήπεδο που δώρισε για στις φυλακές Κορυδαλλού, ο γνωστός μπασκετμπολίστας είπε ότι «Δεν κατηγορώ κανέναν που θέλει να δημοσιοποιεί καλές ενέργειες και δικές του πρωτοβουλίες. Ας γίνονται, και ας δημοσιοποιούνται, από το να μη γίνονται. Εγώ το κάνω για τον εαυτό μου. Αυτό με γεμίζει».

Τέλος, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή ανέφερε ότι η οικογένεια είναι μέσα στα πλάνα του. «Είμαι φρεσκοχωρισμένος. Ο γάμος είναι στα σχέδιά μου. Στόχος μου είναι μια όμορφη οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Καλημέρα - 06/09/2021