Κόσμος

Διεθνείς ειδήσεις με τη ματιά του MEGA

06.09.2021 | 13:27 Eνσωμάτωση

Ιταλός πιλότος- κασκαντέρ πέταξε μέσα σε δύο τούνελ με ταχύτητα 245 χιλιομέτρων και σε ύψος ενός μέτρου από το οδόστρωμα. Στη Ριζούντα ο Ταγίπ Ερντογάν εκνευρίστηκε με έναν πεντάχρονο παιδάκι επειδή κατά τη διάρκεια εγκαινίων μίας σήραγγας ο μικρός έκοψε την κορδέλα πριν από αυτόν.

Ένα ανυπόμονο αγοράκι κλέβει την παράσταση από τον Ταγίπ Ερντογάν. Ο πρόεδρος εγκαινιάζει σήραγγα στη Ριζούντα και είναι έτοιμος να κόψει την κορδέλα. Όμως το πεντάχρονο παιδί προλαβαίνει και εγκαινιάζει το έργο πριν από τον Ερντογάν.

Συγχυσμένος ο πρόεδρος χτυπάει τρεις φορές με το δάχτυλό του το κεφαλάκι του παιδιού σαν να του λέει τι είναι αυτά που κάνεις.

Ο μικρός χαμογελάει αμήχανα όπως και το μεγαλύτερο κοριτσάκι πίσω του που επίσης δέχεται την επίπληξη του Ερντογάν γιατί δεν τον πρόσεχε.

Βάζουν νέα κορδέλα, ο πρόεδρος την κόβει γρήγορα μην τον προλάβει πάλι ο μικρός και στο τέλος για να διορθώσει την εικόνα του με γλυκό ύφος μιλάει πατρικά στα δύο παιδιά που μάλωσε.

Φτηνά τη γλίτωσε ο πιτσιρικάς. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί οπαδός του Γκιουλέν.

Ένας Ιταλός κασκαντέρ έγινε ο πρώτος στην Τουρκία που πέταξε το αεροπλάνο του μέσα σε δύο συνεχόμενες σήραγγες έξω από την Κωνσταντινούπολη.

Ο Ντάριο Κόστα απογειώθηκε από το πρώτο τούνελ που έχει μήκος 360 μέτρα και σε ύψος ενός μέτρου από την άσφαλτο ανέπτυξε ταχύτητα.

Μόλις πέρασε την πρώτη δοκιμασία και με 245 χιλιόμετρα στο κοντέρ και παρά τον εγκάρσιο άνεμο, μπήκε με ακρίβεια στη δεύτερη σήραγγα με μήκος 1.160 μέτρων.

Ο άθλος ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε 43,44 δευτερόλεπτα και ο πιλότος γιόρτασε το κατόρθωμά του με έναν κύκλο 360 μοιρών.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 06/09/2021