Ελλάδα

Ρούμπεν Σεμέδο – Ώρα απολογίας για τον ποδοσφαιριστή – Τι είπε στους δημοσιογράφους

02.09.2021 | 17:43 Eνσωμάτωση

Ώρα απολογίας για τον Ρούμπεν Σεμέδο, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού, να υποστηρίζει πως η κοπέλα οικειοθελώς βρέθηκε στο σπίτι του και ότι είχε αποκρύψει το νεαρό της ηλικίας της ενώ μάρτυρες που έχει προτείνει για την υπεράσπισή του καταθέτουν από το πρωί ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο ποδοσφαιριστής που από την πρώτη στιγμή της σύλληψης υπεραμύνεται της αθωότητάς του, οδηγήθηκε περίπου στη 13.00 το μεσημέρι στην ανακρίτρια.

Για ακόμα μία φορά δήλωσε πως οι κατηγορίες θα καταπέσουν. «Μην ανησυχείτε φίλοι μου θα δείτε» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής προσερχόμενος στην Ευελπίδων.

Στην απολογία του θα αντικρούσει τους ισχυρισμούς της 17χρονης καταγγέλλουσας, πατώντας στα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης αλλά και στους ισχυρισμούς της 16χρονης φίλης της, η οποία βρισκόταν στο σπίτι του στην Γλυφάδα την ώρα του καταγγελλόμενου βιασμού.

Η 17χρονη κοπέλα από την άλλη, στην κατάθεσή της στην Αστυνομία περιέγραψε ότι πρώτα βιάστηκε από τον 40χρονο Νιγηριανό κατηγορούμενο και στη συνέχεια από τον ποδοσφαιριστή.

Η ίδια κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα, όπου σημείωσε ότι είπε πολλές φορές «όχι» και η φίλη της που ήταν απ’ έξω άκουγε, αλλά δεν μπορούσε να μπει μέσα επειδή ήταν κλειδωμένα.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 02/09/2021