Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι – Αντίστροφη μέτρηση για τη δική της επίθεσης με βιτριόλι – Πρόσωπο με πρόσωπο οι δύο γυναίκες

02.09.2021 | 17:55 Eνσωμάτωση

Τον άνθρωπο που προμήθευσε στην 36χρονη Έφη το βιτριόλι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, φέρονται να αναζητούν οι Αρχές.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της δίκης, η ξεκάθαρη δήλωση της Ιωάννας, αποκλειστικά στο LIVE NEWS που μιλά για συνεργό που κυκλοφορεί ελεύθερος, έχει προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, το πρόσωπο αυτό εάν δεν είχε εμπλοκή με την υπόθεση, θα είχε ήδη εμφανιστεί. Ωστόσο, κάτι τέτοιο, δεν έχει γίνει έως τώρα.

Παρούσα στο δικαστήριο

Η 35χρονη Ιωάννα έχει πάρει την απόφαση να παραστεί στο δικαστήριο και να δει στα μάτια τη γυναίκα που της κατέστρεψε, όπως λέει, τη ζωή. Αυτό που επιθυμεί, είναι να τιμωρηθεί όσο το δυνατόν πιο αυστηρά.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, παρ’ ότι η 36χρονη κατηγορούμενη ομολόγησε μετά από μήνες την πράξη της, αρνούμενη όμως την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Βασικός λόγος είναι η άρνηση της Έφης να κατονομάσει τον άνθρωπο που πιθανολογείται ότι την βοήθησε, όχι μόνο στο να βρει το βιτριόλι, αλλά και στο να γνωρίζει το πού βρίσκεται η Ιωάννα το κάθε λεπτό.

Μετά τη σύλληψή της, η 36χρονη Έφη βρίσκεται προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές του Ελαιώνα Θηβών και στις 15 Σεπτεμβρίου θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τους λόγους που την οδήγησαν να στήσει ενέδρα στην Ιωάννα και να την περιλούσει με βιτριόλι.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 02/09/2021