Κόσμος

Διεθνείς ειδήσεις – Στο σκοτάδι η Νέα Ορλεάνη λόγω της «Αΐντα» – Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ

30.08.2021 | 07:06 Eνσωμάτωση

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει η Νέα Ορλεάνη από το «χτύπημα» του τυφώνα Αΐντα. Την ίδια ώρα έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, εμφανίστηκε μάλλον… κουρασμένος στη συνάντησή του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, αφού αποκοιμήθηκε.

ΗΠΑ – Χωρίς ρεύμα η Νέα Ορλεάνη από το «χτύπημα» του τυφώνα Αΐντα

Μεγάλα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νέα Ορλεάνη από το «χτύπημα» του τυφώνα Αΐντα, που την έχει βυθίσει σε σκοτάδι.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, δήλωσε ότι θα χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να αποκατασταθούν τα προβλήματα.

Μέχρι στιγμής, ο τυφώνας Αΐντα έχει αφήσει πίσω του ένα νεκρό και τεράστιες καταστροφές, ενώ χιλιάδες είναι οι πολίτες που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ – Το αξέχαστο «ευχαριστούμε Αθήνα»

Ο όγδοος πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, έφυγε από τη ζωή, στα 79 του χρόνια.

Ο Ζακ Ρογκ θήτευσε ως πρόεδρος της Επιτροπής από το 2001 έως το 2013, και από όταν αποχώρησε αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Μπάιντεν αποκοιμήθηκε στη συνάντηση του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό

Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκοιμήθηκε στη συνάντηση με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, με τις κάμερες να τον «συλλαμβάνουν» να έχει στραμμένο το κεφάλι του προς το έδαφος και τα μάτια του κλειστά.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 30/08/2021