Αθλητικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Πήγε σε αγώνα wrestling και αποθεώθηκε

28.08.2021 | 21:05 Eνσωμάτωση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τον αδελφό του, Άλεξ, παρακολούθησαν αγώνες επαγγελματικής πάλης στο Μιλγουόκι και αποθεώθηκαν από το κοινό. Ο Έλληνας πρωταθλητής του NBA, μάλιστα, έδειξε να το χαίρεται με την ψυχή του.

Είναι η στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο. Παραλαμβάνει το τρόπαιο του πρωταθλητή και γνωρίζει την αποθέωση από το κοινό.

Μια στιγμή όμως… Αυτό δεν είναι γήπεδο μπάσκετ. Τι δουλειά έχει ο Γιάννης στο ρινγκ; Με τη ζώνη του πρωταθλητή στο κατς;

Στις διακοπές του ο καθένας κάνει ό,τι θέλει κι ο Γιάννης πήρε τον αδερφό του, Άλεξ, και πήγαν να παρακολουθήσουν αγώνες επαγγελματικού wrestling, που στην Αμερική είναι εξαιρετικά δημοφιλείς.

Είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κορυφαίες φυσιογνωμίες του αθλήματος, όπως τον CM Punk, αλλά και τον Sting και τον Κρις Τζέρικο, οι οποίοι έχουν εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Στάθηκε δίπλα στον Big Show, τον μεγαλύτερο σε μέγεθος αθλητή του κόσμου με ύψος 2,18 και βάρος 230 κιλά, και ίσως για πρώτη φορά στη ζωή του ένιωσε μειονεκτικά.

Αλλά δεν τόλμησε να τα βάλει με κανέναν από όλους αυτούς, όπως κάνει καμιά φορά στα αποδυτήρια των Μπακς με τους συμπαίκτες του. Δεν υπήρχε λόγος. Και μόνο που πήγε εκεί ήταν αρκετό για να ξυπνήσει το παιδί που έχει μέσα του. Και να νιώσει για μια ακόμα φορά πόσο πολύ τον αγαπούν στο Μιλγουόκι…

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 28/08/2021