Ελλάδα

Γλυφάδα – Θύμα πλεκτάνης δηλώνει το μοντέλο που συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης

24.08.2021 | 20:47 Eνσωμάτωση

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί το μοντέλο που κατηγορείται για κατοχή

Το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Γλυφάδα για διακίνηση κοκαΐνης αποχωρεί, συνοδεία αστυνομικών, από το κτίριο 10 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων.

«Είμαι αθώα»

Η κατηγορούμενη ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

«Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη. Και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά», σημείωσε ο συνήγορός της.

Το γνωστό μοντέλο που κατηγορείται για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ισχυρίζεται ότι δεχόταν απειλές ότι θα καταστρέψουν την ίδια και το παιδί της.

«Ήταν ανήσυχη»

Η κατηγορουμένη, η οποία συμμετείχε σε ριάλιτι ανάδειξης μοντέλων αλλά και σε διαγωνισμό μόδας, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε ότι κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της βρισκόταν 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια. Το γεγονός ωστόσο ότι, όταν την σταμάτησαν οι αστυνομικοί, ήταν νευρική, κίνησε τις υποψίες.

Το γνωστό μοντέλο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, πήρε τηλέφωνο και ενημέρωσε άγνωστο άτομο για τη σύλληψή της ενώ του ζήτησε να ειδοποιήσει και τον δικηγόρο της.

Μετά την απολογία της 31χρονης, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν εάν θα οδηγηθεί στις φυλακές ή θα αφεθεί ελεύθερη.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 24/08/2021