Ελλάδα

Μάχη με τον κορωνοϊό δίνει στον «Ευαγγελισμό» ο Νίκος Οικονομόπουλος

20.08.2021 | 20:23 Eνσωμάτωση

Ο κορωνοϊός προσβάλλει ακόμη και τους νέους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι αγαπητός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με δύσπνοια προσβεβλημένος από τον κορωνοϊό, αφού δεν έχει εμβολιαστεί.

Καλή και υπό έλεγχο εκτιμούν οι γιατροί πως είναι η κατάσταση της υγείας του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στον «Ευαγγελισμό».

Ο 37χρονος τραγουδιστής νοσηλεύεται στην κλινική covid στον 6ο όροφο του νοσοκομείου και βρίσκεται σε θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής που κρίθηκε απαραίτητη μετά τη σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια που παρουσίασε.

Τις τελευταίες ώρες δεν είναι εμπύρετος, η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη και οι γιατροί εκτιμούν πως αν συνεχίσει να παρουσιάζει την ίδια εικόνα και για τις επόμενες δύο ημέρες θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να λάβει εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 37χρονος τραγουδιστής δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ενώ φαίνεται να κόλλησε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στη Μύκονο.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 20/08/2021