Αθλητικά

Μαντί Καμαρά – Θα κάνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό

20.08.2021 | 01:04 Eνσωμάτωση

Για την καλή εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» και την άνετη επικράτηση κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας μίλησε στο post game του MEGA ο Μαντί Καμαρά.

«Θα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα, θα κάνω τα πάντα για την ομάδα, θα προσπαθώ με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθάω, σε οποιοδήποτε μέρος του παιχνιδιού» σημείωσε ο Μαντί Καμαρά για την εμφάνισή του, τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να δίνουν τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα.

«Είμαι τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό και από την αρχή προσπάθησα να δώσω τα πάντα για την ομάδα, θα συνεχίσω να το κάνω για πάντα. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου» υπογράμμισε ο Καμαρά, τονίζοντας ότι μέχρι την τελευταία ημέρα που θα είναι στον Ολυμπιακό θα προσπαθεί όχι μόνο να σκοράρει, αλλά και να συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο στις νίκες της ομάδας.

«Πραγματικά είμαστε απογοητευμένοι που δεν προκριθήκαμε στο Champions League, αλλά ότι έγινε έγινε. Θα πρέπει να αφήσουμε το παρελθόν πίσω μας και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Επομένως τώρα συγκεντρωνόμαστε μόνο στην επόμενη εβδομάδα και να ολοκληρώσουμε την πρόκριση» συμπλήρωσε ο Καμαρά μιλώντας στο MEGA.

Τέλος, ο Καμαρά μίλησε για τον τραυματισμό του Παπέ Σισέ και τη βοήθεια που του έδωσε για να μπορέσει να βγει από τον αγωνιστικό χώρο, υπογραμμίζοντας ότι «είναι αδελφός του και θα είναι πάντα δίπλα του».