Αθλητικά

Καρεμπέ – Στόχος μας είναι ο τελικός του Europa League, και γιατί όχι να τον κερδίσουμε

19.08.2021 | 21:43 Eνσωμάτωση

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στο MEGA για τους στόχους που έχουν στην Ευρώπη οι «ερυθρόλευκοι» και για τη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα.

«Μετά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να μπούμε στα play off του Champions League και στη φάση των ομίλων που ήταν ο στόχος μας, τώρα έχουμε αυτό το κίνητρο. Να μπούμε στους ομίλους και να φτάσουμε μακριά» ανέφερε ο Κριστιάν Καρεμπέ στο pre game της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας.

«Προπονηθήκαμε όλη την εβδομάδα, δουλέψαμε πάρα πολύ καλά όλα τα βασικά, την άμυνα την επίθεση, πως να σταθούμε στο γήπεδο, κυρίως όμως πως θα διαχειριστούμε το παιχνίδι αυτό» συμπλήρωσε ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», προσθέτοντας πως «όλοι έχουν καταλάβει πόσο απαραίτητο είναι να μπούμε σήμερα όχι για να παίξουμε, αλλά να κερδίσουμε».

«Στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τελικό του Europa League, και γιατί όχι να τον κερδίσουμε» υπογράμμισε ο Κριστιάν Καρεμπέ, αναφέροντας ότι ο σύλλογος τρέχει ένα project τα τελευταία χρόνια.

«Αυτό το project έχει ξεκινήσει πριν τέσσερα χρόνια και όλος ο κόσμος εδώ εκπαιδεύεται για αυτό το στόχο» κατέληξε ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής, ευχαριστώντας παράλληλα τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις κινήσεις που κάνει για την ενίσχυση του συλλόγου.

Videos & Απoσπάσματα από Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας | Pre Game - 19/08/2021