Ελλάδα

Πατούλης – Το βράδυ θα είναι δύσκολο αν δεν ελεγχθεί η φωτιά

16.08.2021 | 17:32 Eνσωμάτωση

Για τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και την ανάγκη ενίσχυσης των εναέριων μέσων μίλησε στο MEGA ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Μιλώντας για το μέτωπο που υπάρχει πέριξ του Αγίου Κωνσταντίνου, ο κ. Πατούλης σημείωσε πως είναι καλύτερη η κατάσταση από νωρίτερα, καθώς οι δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο έδωσαν αγώνα για να μην επεκταθεί το μέτωπο προς τον Εθνικό Δρυμό. «Υπάρχει μια σταθερότητα στο μέτωπο αυτό» πρόσθεσε.

Για το μέτωπο στα Βίλια, ο περιφερειάρχης Αττικής υποστήριξε πως το μεγάλο πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς το όρος Πατέρα και ήδη έχουν εκκενωθεί οικισμοί της περιοχής.

«Έχουν ενισχυθεί τα εναέρια μέσα, όπως είχαμε ζητήσει, για να καταφέρουμε να προλάβουμε το χρόνο και να βοηθήσουν όσο περισσότερο γίνεται τα εναέρια μέσα» σημείωσε ο κ. Πατούλης, ο οποίος επανέλαβε ότι φαίνεται να υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για εμπρησμό στα μέτωπα που ξέσπασαν σήμερα στην περιοχή της Λαυρεωτικής.

«Θεωρώ ότι το βράδυ θα είναι δύσκολο αν δεν ελεγχθεί η φωτιά και στα δύο μέτωπα» ξεκαθάρισε ο κ. Πατούλης, σημειώνοντας ότι η εικόνα είναι λίγο καλύτερη στην Κερατέα.

Videos & Απoσπάσματα από ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - 16/08/2021